Fülpiercing porcba. - Hol vannak akupunktúrás pontok?
Szeretnék fülpiercinget, csak félek, hogy ha porcba szúratom, akkor eltalálok valami akupunktúrás pontot, és lesz valami baj... Megyek majd Westendbe szúratni.
Itthon pedig szeretném kiszúrni a fülemet. Jobba kettőt, balba egy lyukat szeretnék. Szerintetek? Westendbe csináltassam mindet?
Tetesd be hozzáértő emberrel, szerintem. Inkább pár ezerrel több, de nem rohad le a füled egy nem megfelelően sterilizált tű/ékszer miatt:).
Lehet belőle baj, a hozzáértő ember azért jobb, kevésbé is fáj...én is a westendbe lövettem, nem mondom hogy rossz volt, cska mivel elég sokat csinál egymás után nem annyira foglalkozik veled csak belő és csá...
a bizsú brigittébe(Campona) lövettem a cimpám ott nagyon rendesek voltak mindent szépen türelmesen csináltak, elmondtak mindent, és nagyon profin csinálták, még csak piros sem lett, úgyhogy nekem az jobban bejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!