Miért nem használható a (vörös) hajfesték szemöldökfestésre?
Vörösre van festve az eredetileg sötétbarna hajam,(sötétbarna szemem is) és a vörös hajfestékemmel festem a szemöldököm is évek óta.
Kipróbáltam a barna szemöldökfestéket is, 2-3 percig volt a szemöldökömön, de olyan csúnya vastag és fekete lett.
Borzasztó volt, és annyira elütött a vörös hajamtól.
Mivel vörös szemöldökfestés nincs, mindig amilyen vörös árnyalatú volt a hajam, olyan volt a szemöldököm is, de ne égő vörös szemöldökre gondoljatok.
Viszont tartok tőle hogy káros. Mi a véleményetek?
Kozmetikushoz akkor havonta min kétszer kellene mennem, mert a hajfestékkel 7-8 naponta be kell kennem.
Kozmetikushoz nem kell járnom, mert hála istennek ! szép a bőröm, így csak emiatt eljárni hozzá pénzkidobásnak tartom ilyen árak mellett.
Pont a szép világos bőröm miatt áll jól a vörös haj.
Azt viszont nem értem, hogy miért nincs vöröses szemöldökfesték, illetve nagyon világosbarna szemöldökfesték. A szőkék mit csinálnak??? Mert a világos szőkére festett hajhoz sem áll jól a sötétbarna szemöldök.
Egyébként mintha itt olvastam volna, hogy valaki írta, hogy a kozmetikusa a mellette dolgozó fodrász kolléganőjének a vörös hajfestékét használja szemöldökfestésre !!!
Köszönöm a válaszokat és kíváncsi vagyok további kommentekre is, főleg akinek hasonló a helyzete. :-)
Használható!=)
A fodrászok is azzal festik be!Profi fodrászhoz járok, nem egy tanyasihoz, aki nem tudja mit csinál, és ott mindenkinek befestik hajfestékkel!:)
Illetve én magamnak festem a hajam(én is vörös vagyok) és hozzá festem a szemöldököm is a hajfestékkel!!!Évek óta ezt csinálom, soha semmi bajom nem volt.Ezt a megoldást én inkább csak a barnás-vöröses árnyalatoknál javaslom, mert egy piros szemöldök mégiscsak gáz.:)
De ha sötét vörös vagy barnás-vöröses árnyalatú a hajad, befestheted a szemöldököd is.Én volt, hogy 10-15 percig hagytam a szemöldökömön a festéket, mire elértem a kívánt hatást!
Szóval használhatod, de kísérletezz, hogy Neked mennyi idő alatt fogja meg szépen, mert mindenkinek más a hatóidő, nekem 10-15 perc, de lehet Neked kevesebb vagy több. Fültisztító pálcikával vidd fel a szemöldökszálakra, így semmi bajod nem lesz, mert óvatosan tudsz dolgozni.(ha a festékre persze nem vagy allergiás)
A végén pedig ugyanúgy samponnal és meleg vízzel mosom át a szemöldököm, ügyelve arra, hogy a szemembe ne menjen le mosáskor. Még sosem volt gond.:)
Utolsónak köszi a választ, ment a zöld kéz :-)
Én is pont úgy csinálom,mint te,azaz fültisztító pálcikával viszem fel a festéket, és nekem is ki kellett kísérleteznem, hogy hány percig hagyjam rajta a festéket.
Köszi a választ mégegyszer
Szia!
KÖszönöm a tanácsodat, meg fogom venni az általad említett szemöldökfestéket, ha kapható ahol lakom. Sajnos eddig csak barna, szürke és fekete szemöldökfestéket láttam, azt mondták nincs másmilyen, a barnától pedig ahogy már írtam szinte vastag fekete szemöldököm lett, amit alig vártam hogy lekopjon.
Ha nem kapható itt, a neten biztosan.
Köszi még egyszer, és ment a zöld kéz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!