Mit csináljak a hajammal?
A sötétbarna/fekete hajamat leszivatta a fodrász, és szép színe lett, csak nagyon vöröses. Kb. ilyen: [link]
Viszont nekem ez túl vörös, gondoltam ráteszek valamilyen színezőt, hogy kicsit barnásabb legyen.
Szerintetek melyik színezőt használjam?
A fodrásznak kellett volna megcsinálni, mert ha most esetleg sötétebbet kensz rá, mint kell, visszasötétedik az egész.
Ilyen vöröset nehéz semlegesíteni, ahhoz még túl erős a szín.
uhh
elég nagy eltérés sikerült... Most mindenképp egy olyan színt kéne választani ami semlegesíti egy kicsit a vöröset... alfaparf festékből kellene 7.21 vagy 8.21, 8NI vagy 8 NB... elsőre nem lesz olyan mert a vörös át fog ütni alatta... Sok lehetőség van 6os 7es és 8as festékek között kéne szétnézni de ez sok mindentől függ... vastag vagy vékony hajad van? Ha vastag akkor kell a 6os ha vékony akkor csak a 8as. mennyire károsodott a szívatás után? Ezek a festékek amiket írtam, mind professzionálisak és színskála szerint válaszd ki! Nézd meg mert én csak javasoltam! De lehet hogy neked ezek nem is tetszenének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!