Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Te sminkelsz sulira? Ha igen...

Te sminkelsz sulira? Ha igen a tanárok nem szivatnak ezért? Nálunk nagy a szigor. Érdekelnem mennyien vagyunk akik a suliba is sminkelnek.

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 7.-ben kezdtem el sminkelni, (szempillaspirál) ott a tanári karból csak 2 tanárnak tűnt fel, de nem úgy, hogy osztályfőnökit kaptam érti, mint olvashattam valamelyik válaszban. Azóta persze több sminket viszek fel, szempillaspirál, (örök) szemceruza, ha pattanásom van, akkor korrektor, télen ajakápoló, hogy ne cserepesedjen ki a szám

16/L

2014. júl. 14. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Én középiskola óta sminkelek, és most is ezeket használom: fekete szempillaspirál, különböző szemhéjporok(nude vagy erősebb színű), különböző rúzsok(nude vagy erősebb színű). Nem ugatnk a tanárok, sőt a fél iskola így járt akkor be.

Most már lassan 22 éves leszek, dolgozni járok(irodai munka), mégis ugyanúgy sminkelem magam, ,mert csak a külföldiek olyan h..ülyék, hogy pl. kivágott ruhát se szabad külföldön

2018. aug. 16. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!