Miért sminkelnek az amcsi csajok ennyire?
a youtube-on a kedvenc video kategoriám a "room tour" ami abból áll hogy az amerikai lányok bemutatják a szobájukat. sajnos MO-n ez nem igazán elterjedt,még csak 2-3 ilyen magyar videot láttam,az amerikai lányok körében viszont ez nagyon elterjedt és menönek számit. tök érdekes végignézni hogy mekkora különbségek vannak európai ház és amerikai ház között.. a videokon tizenéves lányok vannak,leginkább olyan 14-15 körül.
megfigyeléseim a következőek:
- az amerikai lányoknak óriási szobájuk van,külön gardrob szobával ami akkora mint a fürdöszobánk,és álltalába saját
fürdőszobájuk van.
- szinte mindegyik lánynak a videókon már a videó készitése közben is volt barátja,akinek a fényképeivel tele van a szoba.
- mindegyiknek rengeteg ékszere van
- gyűjtik a Juice Coutore (ha jol irom) termékeket.
- majdnem mindegyiknek van egy kis öleb kutyája. amolyan bőregér féle.
- a legtöbb kiscsajnak padlószönyege van
- RENGETEG sminkjei vannak. meg rengeteg testápolási cuccaik és nagy menyiségű hajápolo termékek.
de télleg a sminkeknél én mindig az elájulással küszködök.
rengeteg szemhéjpuder paletta, 1000000000 drabaosak:D
80 árnyalatu szemhéjtus,meg szemceruza,meg szempillaspirál. nyolcan tonna alapozo és puder.
eszméletlen:| miért? a szüleik miért engedik nekik hogy sminkeljék magukat? és miért vesznek nekik enyi sminket? vagy miért adnak nekik rá enyi zsebpénzt.
ha én megtudnám hogy a gyerekem sminkre költi a zsebbénzét nem adnék neki többet. és ha sminkelné magát ilyen fiatalon megverném! (14 éves vagyok és már most ez a véleményem)
itt van pár videó:
http://www.youtube.com/watch?v=paoZtKsgtKM
http://www.youtube.com/watch?v=oXUrMKywfl0&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=MxGDwOs5PNw&feature=related
utolso iszonyatosan fiatal...
-
NYugi, magyar csajok közt is van ilyen.
meg nem minden amcsi tininek ilyen a szobája, ott se ez az átlagos életszínvonal. Ezek a gazdag pitsák, az ittenieket legalább annyira megnevelik, hogy a lakást ne tegyék fel netre, mert annál könnyebb célpont a betörőknek, meg adatvédelem, stb.
De ismerek olyat, akinek ilyen szobája van, és kb havi fél millát költ magára. És magyar.
te jó ég mikor megnéztem az első videót a számat tátottam!! :O :O
mint valami üzlet annyi sminkszere van. de amúgy szerintem ez már túlzás és ahhoz képest elég csúnyán volt ki sminkelve szerintem és nagyon sok volt az a szemhéjfesték rajta :/
bár a második sem kutya az is mint egy bolt olyan.
az a kislány meg.....ohhhhhh hát minek annak a kezébe még smink ecset ennyi idős korban még csak egy képet sem tudnak szépen kiszínezni nemhogy még magukat sminkeljék!!! és ez tényleg a szülő hibája így neveli a gyerekét!! egy gyerek maradjon gyerek ráér sminkelni magát 16 évesen én is akkor kezdtem habár nekem nincs ennyi cuccom de nem is kéne, fölösleges.
Amerikában mindig is nagy feneket kerítettek a fiatalnak maradásnak, a sminknek és a külsőnek.
Ráadásul azért.. nézzük csak meg a történelmet. Nagyhatalom=Amerika. Majdnem minden esetben.
Európa Amerikához képest ha nagyon nem is, de el van maradva. Ott más a fizu, másak a házak, más minden.
A csajokra visszatérve pedig.. az összes el van kényeztetve. Ha ennyi kencém lenne, akkor azt sem tudnám, hogy melyiket használjam..
na épp ezaz!!! merem állitani hogy ezeknek több mint a felét nem hogy nem használják.. de KI SEM BONTOTTÁK.
minden bontatlanul,zsir ujonnan van.. minden paletta használatlan. teljesen mintha a botban lennénk.
de akor miért nem sprolnak valami értelmesebbre? ilyen fiatalon tudnék én másra is költeni,a sok méregdrága mac meg lancome cuccokon kivül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!