Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen eszközök kellenek a...

Milyen eszközök kellenek a körömfestésez?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy mik kellenek a körömfestéshez hogy hol lehet kapni és hogy kb.mennyibe kerülnek????

2012. máj. 15. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
körömlakk. kb 300-2500ft.
2012. máj. 15. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:

körömlakk 300 ft-tól a csillagos ég ,akár 5 ezer ft-ba is kerülhet egy minőségi lakk

kell hozzá körömlakklemosó ami 500 ft körül van,hozzá vattakorong 300 ft

Ha azt akarod hogy tartós legyen vegyél rá egy fedőlakkot ezek 500 ft-tól kezdődnek általában:

Van aki előtte radírozza a körmét,de nem fontos lényeg tiszta legyen!

2012. máj. 15. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

én így szoktam vestegetni:

elsőként letisztitom a körmömet (ha van festve ha nincs) körömlakklemosóval majd ha kell reszelővel ollóval formázom és bekenem a körömágyamat cuticula eltávolító zselével ennek segítségével a körmömre ránőtt körömágybőrt könnyen el lehet távolítani kis villás vágóeszközzel, de ha nem vészesen nő akkor elég egy rózsafapálcával feltolni. ha egyenetlen a körömfelület akkor polírozó reszelővel lehet kicsit egyengetni. aztán jön az alaplakk amit külön lehet kapni de egy vitaminos körömerősítő is teljesen jó. ezt azért használom, hogy a sötét lakkok ne fogják meg a körmöm meg hogy valamennyire ápolva is legyen alatta valamint így sokkal szebb és tartósabb a felvitt lakk. fontos a körömlakkod állaga és ami mégfontosabb az ecsete. és jobban szeretem a laposabb tömörebb ecsetet, azzal könnyebb dolgozni. mégsem tanácsolom hogy CSAK drága lakk lehet jó, mert nem 2000 ft-os jó lakkom, de 250 ft-os is valamint középkategóriában is van rossz minőségű. nagyon kedvelem olcsóbbak közül a Lora 100 ft-os boltban kapható márkát, mert szépek a színek, tartós és jól is lehet vele dolgozni. drágábbak közül oriflame - giordani gold családjából szeretek válogatni. valamint az essence lakkok is nagyon jók. szóval én ezek közül felviszek 1-2 réteget és amíg szárad körömlakklemosóba mártott fültisztítópálcikával (lehet erre kapni külön eszközt de nekem jó így) letisztítom a lakkot onnan ahol kimentem a vonalból. ha megszáradt, díszítem ha akarom vékony hegyes ecsetű díszítőlakkal, matricával, nyomdával, kövekkel stb majd mehet rá a top coat, ami egy erős fényű átlátszó fedő lakk.

2012. máj. 16. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
természetesen nem vestegetni hanem festegetni :D
2012. máj. 16. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Valószínü egy körömlakk -.- Bocsánat,de hány éves a kérdező,hogy ezt nem tudja?

Amúgy egy körömlakk 350Ft-tól lehet kapni,több ezresig

Egy lakklamosó ami200-300Ft

És fültisztítópálcika,vagy vattakorong(pálcika 125Ft-tól van,vattakorong meg 150Ft--tól)

Ezek az alapok.Nekem pl. matricám,nyomdám,alapozó/fedőlakkom is van(egybe van,de ezt nem mindig ahsználom,mert sztem fölösleges)meg körömerősítőm va :P

2012. máj. 17. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Az előző hozzászólónak:Minek annyi "vacak" rá.Körömágyat puhítasz,meg a körömlakk mentes körmöt letisztítod stb...ennyi mindent egy sima "házi"körömnél nem szoktak csinálni,csak a manikűrösök szóval sztem ez kicsit túlzás.Bocsi.Amúgy szeritnem nem CSAK drága lakk lehet jó.Nekem van essence ás Astor körömlakkom is,és az Astor se sokkal jobb mint az essence..
2012. máj. 17. 19:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Amm ezt azèrt kèrdeztem hogy megtudjam hogyan lehet szépen kifesteni a körmömet és hog. Ahhoz hogy szép legyen mik kellenek?? Termèszetesen tudtam hogy kell körömlakk!!!
2012. máj. 18. 06:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy szép legyen gyakorlat kell, semmi más.
2012. máj. 18. 07:52
 9/12 anonim ***** válasza:
azért csinálok vele ennyi mindent, mert tartósabb és szebb lesz tőle és mert nekem így jó. csak leírtam, hogy én hogy csinálom senkit se utasítottam rá hogy így kell minden esetben. kifestheti ugyis h előtte semmit nem csinált vele de az olyan is lesz.
2012. máj. 24. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem kenek elötte rá minden felesleges vackot,és így is tö kszép lesz...és igen igaz csak gyakorlat kel lhozzá+lakk.nem kell sok felesleges vacak rá...
2012. máj. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!