Milyen eszközök kellenek a körömfestésez?
körömlakk 300 ft-tól a csillagos ég ,akár 5 ezer ft-ba is kerülhet egy minőségi lakk
kell hozzá körömlakklemosó ami 500 ft körül van,hozzá vattakorong 300 ft
Ha azt akarod hogy tartós legyen vegyél rá egy fedőlakkot ezek 500 ft-tól kezdődnek általában:
Van aki előtte radírozza a körmét,de nem fontos lényeg tiszta legyen!
én így szoktam vestegetni:
elsőként letisztitom a körmömet (ha van festve ha nincs) körömlakklemosóval majd ha kell reszelővel ollóval formázom és bekenem a körömágyamat cuticula eltávolító zselével ennek segítségével a körmömre ránőtt körömágybőrt könnyen el lehet távolítani kis villás vágóeszközzel, de ha nem vészesen nő akkor elég egy rózsafapálcával feltolni. ha egyenetlen a körömfelület akkor polírozó reszelővel lehet kicsit egyengetni. aztán jön az alaplakk amit külön lehet kapni de egy vitaminos körömerősítő is teljesen jó. ezt azért használom, hogy a sötét lakkok ne fogják meg a körmöm meg hogy valamennyire ápolva is legyen alatta valamint így sokkal szebb és tartósabb a felvitt lakk. fontos a körömlakkod állaga és ami mégfontosabb az ecsete. és jobban szeretem a laposabb tömörebb ecsetet, azzal könnyebb dolgozni. mégsem tanácsolom hogy CSAK drága lakk lehet jó, mert nem 2000 ft-os jó lakkom, de 250 ft-os is valamint középkategóriában is van rossz minőségű. nagyon kedvelem olcsóbbak közül a Lora 100 ft-os boltban kapható márkát, mert szépek a színek, tartós és jól is lehet vele dolgozni. drágábbak közül oriflame - giordani gold családjából szeretek válogatni. valamint az essence lakkok is nagyon jók. szóval én ezek közül felviszek 1-2 réteget és amíg szárad körömlakklemosóba mártott fültisztítópálcikával (lehet erre kapni külön eszközt de nekem jó így) letisztítom a lakkot onnan ahol kimentem a vonalból. ha megszáradt, díszítem ha akarom vékony hegyes ecsetű díszítőlakkal, matricával, nyomdával, kövekkel stb majd mehet rá a top coat, ami egy erős fényű átlátszó fedő lakk.
Valószínü egy körömlakk -.- Bocsánat,de hány éves a kérdező,hogy ezt nem tudja?
Amúgy egy körömlakk 350Ft-tól lehet kapni,több ezresig
Egy lakklamosó ami200-300Ft
És fültisztítópálcika,vagy vattakorong(pálcika 125Ft-tól van,vattakorong meg 150Ft--tól)
Ezek az alapok.Nekem pl. matricám,nyomdám,alapozó/fedőlakkom is van(egybe van,de ezt nem mindig ahsználom,mert sztem fölösleges)meg körömerősítőm va :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!