Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műköröm építéssel, vagy a...

Műköröm építéssel, vagy a témában jártas személyeket kérdezek! Eszközök?

Figyelt kérdés

Milyen szükséges kellékek kellenek egy kezdőnek. Csupán saját célra! Kérlek írjátok le lista szerűen , miket kell megvennem. Illetve, baj, ha először mondjuk nem crystal nails terméket veszek, hanem valami márkátlanabbat?

Köszi!

2011. nov. 30. 19:46
1 2
 1/16 anonim válasza:
bocs,h nem erre válaszolok,de engem is érdekel
2011. nov. 30. 21:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát legalább annyi fáradtságot vehetnétek, ha már magatokon akartok gányolni, hogy utánanéztek. Van kb több száz ilyen oldal, ahol le van írva. De hogy még ezt is írja le valaki.. bocsi, de ez a no comment kategória :(((
2011. nov. 30. 21:23
 3/16 A kérdező kommentje:
gondoltam nem hagyatkozok oldalakra, ami belőlem akarnak hasznot húzni, hanem megkérdezek műkörmösöket akik ebben a szakmában dolgoznak...nem értem minek válaszolsz, ha nem neked címeztem a kérdést..
2011. nov. 30. 22:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Naponta teszitek fel ezt a kérdést, és csodálkoztok, hogy miért nem kaptok érdemlegest választ. De én azért segítek: műkörmözéshez először egy tanfolyam kell, ahol nem csak anyagot adnak, hanem meg is tanítják a műkörmözést.
2011. nov. 30. 22:52
 5/16 A kérdező kommentje:
NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! MENJ EL TANFOLYAMRA, HA NEM TUDOD FELFOGNI!
2011. nov. 30. 23:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Aki ebben a szakmában dolgozik, nem fog válaszolni :D Tehát a kérdés full felesleges. Majd válaszol olyan, akinek lövete nincs igazán róla.

Ez olyan, mint a falusi pletyka. A végére teljesen más lesz a tartalma :D

Dehát, ez egy könnyű szakma, ha mindenki meg tudja csinálni. Aki ilyen kis ügyi, hogy tényleg meg tudja, annak legyen ahhoz is esze, hogy mi kell hozzá. :)

Sok sikert :D

2011. nov. 30. 23:22
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

hát kedves kérdező, ezt megkaptad, amúgy ne haragudj, de miért írják le a OKJ-s vizsgás és több tanfolyamot elvégzett műkörmösök (kb 5-10 tanfolyam minimum, továbbképző, díszítő, stb.) azt a tudást amit ők drága pénzen, ráadásul a saját szabadidejüket is, még iskola mellett is, erre szánják.

drága pénzen itt nem 20-30 ezret gondolok, hanem 100-200 ezres nagyságrendeket.

Tanfolyami árak, nézd azt ha egy kézápoló és műkörömépítő vagy ha olyant raksz le amiben ott a lábápoló akkor az drágább.

akkor eszközök: ezek használódnak ugye bár és nem olcsóak.

hidd el, téged védeni is akarnak attól, hogy ne csinálj saját magadnak, esetleg bnődnek gondot a körmére, pl fertőzést. Ez nem olyan dolog amit egy leírás alapján ellehet sajátítani, vagy youtube videókból.

Ha most kellene venned valamit, egy 20-as alatt tuti nem úszod meg.

márkátlannal meg tudod jól az a rossz, hogy .... nah mind1...

2011. dec. 1. 08:39
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
A legutóbbi díszítő továbbképzésem, ami 6 napos volt, és egy orosz mester tartotta, 175 ezer volt, akciósan. Hát igen, a tudás nincs ingyen. És ne is várja senki, hogy ingyen megkapja. Nem azért gürizik az ember néha 16 órákat.
2011. dec. 1. 08:43
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

Ha a mákosguba receptjét kérné, elküldenétek szakácsnak?

Elnézést az kérdés szempontjából lényegtelen kommentért, de ritka ennyi irigy embert egy helyen látni. Furcsa, hogy mindenki milyen figyelmes vadidegen emberek körmének állapota iránt.

Ha elcsiszolja vagy begombásodik majd elmegy orvoshoz és abbahagyja, mert rájön hogy nem megy neki. Különben is mindenki a saját kárán tanul leginkább.

Aki veszi a fáradtságot és itt mocskolódik ahelyett, hogy értelmesen segítene az se érdemel különbet, mint amilyen saját maga.

Köztudottan többszörös munkaerő-piaci túlkínálat van a szakmában, tudvalevő, h ebből megélni nem lehet. Még magas árréssel dolgozva sem. Törvényszerűen az emelés velejárója pedig a fizetőképes(!) kereslet-csökkenése lesz. A szakmabeliek "intézik el" maguknak, hogy vissza kelljen adniuk a vállalkozóit.

Köszöntem a figyelmet!

2011. dec. 1. 13:29
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tényleg nem értem.

Nem a tudásotokat kérem. Kellékekről volt szó. Az miért baj? Érdekes csak a műkörmösök féltik annyira a szakmájukat. Ami nem is olyan nagy szakma, mivel megélni tényleg nehéz lehet belőle. Más ember mondjuk én is szívesen megosztom a szakmámmal kapcsolatos dolgokat. Amúgy meg ha ilyen drága, szerinted a tudást fizeted? Az a drága? Nem! A papír!!!!Ha ki akarsz tanulni egy szakmát, mondjuk egyetemen, ha okos vagy ingyen felvesznek, ha sok a pénzed megveszed a felvételt. Azért van annyi műkörmös,mert nem olyan nehéz mint mondjuk ügyvédnek tanulni.

Ne Istenítsétek magatokat annyira, irigyek vagytok mert egyre kevesebb az ember...

2011. dec. 1. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!