Műköröm építéssel, vagy a témában jártas személyeket kérdezek! Eszközök?
Milyen szükséges kellékek kellenek egy kezdőnek. Csupán saját célra! Kérlek írjátok le lista szerűen , miket kell megvennem. Illetve, baj, ha először mondjuk nem crystal nails terméket veszek, hanem valami márkátlanabbat?
Köszi!
Kedves kérdező,együtt érzek veled.Én is már feltettem 1 hasonló kérdést és csak le lettem hurrogva,hogy mit gondolok én,nem tudok én semmit meg bla-bla. Miért ők kik,hogy ennyire istenítik magukat??
Nem attól műkörmös valaki,hogy papírja van róla. Épp olyan mint,hogy az autó sem jogsival hanem benzinnel megy!
Annyira dühítő,hogy ilyen böszme emberek vannak a világon.
Nyugodtan segíthetnének nekünk kezdőknek,elmondja és kész.Nem az ő kezén kezdenénk. Illetve gondolom nem olyan emberek kezdenek bele maguktól akinek semmi "művészi" hajlama sincs és kézügyessége sem. Mi azért merünk belevágni mert ez meg van bennünk!Most többek nevében beszéltem és lehet lepontozni nyugodtan de ezért nem kell minket bántani!!
Majd ha annyi pénzünk lesz biztosan papírt is szerzünk róla,de nem most.
utolsó utolsó, kezdjük ott:
lehet hogy eltudod sajátítani a szakmát, de mivan ha én pl egy NAV ember vagyok és papír nélkül + vállalkozás nélkül csinálsz körmöt és én odamegyek pl egy "próbavásárlásra", ez is annak minősül, mert a munkád fizetik ki. és akkor mit mondasz? feketén melóztál? durván meglehet szívni előbb utóbb.
a másik: a kocsi egy dolog hogy nem jogsival megy hanem benzinnel, ez téves megállapítás:
a kocsi az lehet dízel, elektromos, benzin, benzin gáz (CNG/LPG), biodízel, etanol, hibrid).
kezdjük ott: jogosítvány: ezzel konkrétan volán mögé nem ülhetsz = azzal, ha nincs meg a megfelelő papírod egy szakmáról, akkor olyanra biztos nem is vesznek fel.
és igenis legyen dühítő, ha nem írják le a szakmabeliek.
!!!(én nem vagyok szakmabeli, de a pártjukat fogom)!!!
kezdőknek segíthetnének...omg, ha már felraktad a kérdést = azzal, hogy tanfolyamot se kezdtél el, ott elmagyarázzák, ha kérdezel azt is. ha meg annyira akartok gyakorolni, itt van az én kezem, ha ennyire akartok gyakorolni, de segíteni nem tudok semmiben se.
pestiek előnyben. a pénzről annyit lehet részletre is fizetni a tanfolyamot
Utolsó előtti: rosszul tudod, a kezdőknek szoktunk segíteni, de ti nem azok vagytok! Ha valaki kezdő, nem azt kérdezi, hogy mit kell megvennie, és mivel mit kell csinálnia, hanem ezeket mind tudja, hisz az alaptanfolyamon, amit nekik tartanak ezt mind elmondják és megtanítják.
A másik pedig, hogy ilyenkor mindig azt mondja mindenki, hogy csak magamnak, csak a családomnak, csak a barátaimnak csinálom, és ha lesz pénzem, elmegyek tanfolyamra. Na persze... Egy idő után azt hiszik, hogy ők mindent tudnak, felbátorodnak és úgy döntenek, hogy minek nekik papír, hisz anélkül is tudnak körmözni. Hidd el, ez tapasztalat, nem egy ilyennel találkoztunk már többen is.
#14 zöldpipa :)
#12 ahogy #14-es írta: A másik pedig, hogy ilyenkor mindig azt mondja mindenki....
ez így van. ezt el kell fogadni. most lehet hogy hazudtok, de átlehet látni a hazugságokon.
Nekem van egy barátnőm, aki műkörmözik, úgy, hogy nincs meg róla a szakmai papírja, viszont abbakellet hagynia a tanfolyamot, mert elfogyott a pénze, konkrétan nem tudta fizetni, egyébként ismerősi körön belül csinál körmöket, persze nem ingyen.
most nem kell azzal jönni, hogy azt a pénzt forgassa bele tanfolyamba, most ott vannak az elhasznált anyagok az se olcsó, főleg egy nagy tégelyes, a legkisebb vagy annál eggyel nagyobb se olcsó. de az meg 10 körömre is alig elég. és azt is meg kell venni. + hadd ne mondjam valamiből a telefonszámláját is kell fizetnie. és még örülhet ha marad valami kisebb bulizásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!