Mik azok az alapanyagok/eszközök, amik mindenképp szükségesek az otthoni műkörmözéshez?
sziasztok!
én nem igazán csalódtam bennük, mert h nem egy volt, viszont imádok körmözni, és nem egy nagy kunszt, csak figyelni kell h ne legyen mondjuk levegős, és rohadjon le az ember körme, ha valaki ezzel akar hobbizni, nincs benne semmi. :) még belejön a végén és másoknak is készítheti esetleg. ( évekig olyan hölgyeményhez jártam akinek nem volt vizsgája csak 16 évesen elkezdett hobbiból körmöket gyártani....)
Járok szakemberhez, és úgy gondolom amilyen típusú körmöket szoktam tőle kérni, az nekem is menne otthon. Ált. csak zselés megerősítés színes zselével,vmi dísszel,strasszal v. francia.
Amúgy meg nem akarok elvégezni egy 150 ezer forintos tanfolyamot, és 40 ezres csiszológépet venni a saját szórakoztatásomra.
Csak tényleg kíváncsi vagyok, mik azok az eszközök, amik nélkül nem érdemes hozzákezdeni. :)
Nesi81: Megértem a problémádat, nyilvánvaló, h nagyon bosszant. Bár sajnos tudvalevő, h a munkaerő-piacon többszörös túlkínálat van jelen manapság.
Amúgy meg jó,h a feltett kérdés senkit nem érdekel... :p
Ha nincs semmi bajod a körmösöddel, akkor járjál hozzá továbbra is. Miért gondolod, hogy csak abból, hogy megfigyelted mit-hogy csinál, neked is olyan szuperül fog menni? Nem bántásból akarom írni, de már több kollégámmal együtt kezdjük unni, hogy nem telik el úgy nap, hogy valahol ne kérdezne valaki ilyet. Rengetegen azt hiszik, hogy vesznek egy zselét, ecsetet és lámpát, és máris tudnak körmözni. Egyébként a nagy cégek is nagyban hozzájárulnak ehhez, hisz nem véletlenül árulnak kezdő csomagokat (hozzáteszem hiányosan), és nem véletlenül vehet bárki műköröm alapanyagokat mindenféle végzettséget bizonyító okirat nélkül. Nekik az a jó, ha minél többen minél többet vásárolnak. Érdekes, hogy olyat még sose láttam, hogy valaki otthon kozmetikus vagy fodrász akarna lenni, hisz pattanást mindenki tud nyomkodni, meg hajat is festeni. Csak nem éppen ezekből állnak ezek a szakmák. Köztük a körmözés sem csak "felteszem a zselét és kész". Kicsit gondolkodj el rajta, és rájössz, hogy miért nem akar senki válaszolni.
De még ha nem is tűnik úgy, nem rosszindulatú a hozzászólásom, eszemben sincs téged megbántani, csak a személyes véleményemet írom le, és remélem többen elolvassák, és átgondolják a dolgokat. Hidd el, sokkal szívesebben segítene bárki, ha komolyan gondolnád a dolgot, és szeretnél suliba is menni, és nem csak így-úgy nekiállni és megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!