Mik azok az alapanyagok/eszközök, amik mindenképp szükségesek az otthoni műkörmözéshez?
Hát igen. A műköröm luxus. ha valaki normálisat akar, fizesse meg az árát, vagy viselje azt, amiket látok, kritikán aluli förmedvényeket a körmén. Csak aztán ne menjen el a körmöshöz sírva, hogy csináljon valamit a szétgányolt körmével.
Nem egy olyan vendégem van, aki magának csinálta.. Hetente egyszer-kétszer. És csodálkozott, hogy már nincs körme.
És igen, sok a rossz körmös.. És az okj-s oktatások zöme is rossz. Vagyis, ha olyan könnyű lenne, mint amilyennek kinéz, akkor mindenki hiper-szuper körmikéket gyártana. De nem. Ergo, baromira nem egyszerű úgy megcsinálni egy körmöt, hogy 1. tartós legyen, 2. jól nézzen ki, 3. ne törjön le lépten nyomon.
De hajrá. Lehet csinálni, senki nem tiltja. Csak ha olyan baromi egyszerű, akkor igenis tessék otthon agyalni rajta, hogy hogy kell csinálni. Hisz tök egyszerű.
És ezer dilettáns blog szól arról, hogy hogy is kell. Láttam egy párat :D Viccesek. A körmök, amik készülnek szintén.
Vajon, ha azt a kérdést teszem fel, hogy kell almáspitét sütni akkor is ilyen irigy mindenki?
Elvégre a pék/cukrászat is egy külön szakma. Vegyem meg a boltban a vasárnapi süteményt is...
Sőt, ebédelni is mindenki járjon inkább étterembe.
Othon nagyon veszélyes ám főzni. Mivan, ha például odakap a rántás vagy csomós lesz a borsófőzelék??
Úgy véditek magatok, mintha aranytojáson ücsörögnétek. Közben már rég záp, csak a fene nagy önérzettől senki nem látja.
De én kérek elnézést, h a 6hetes kisbabám nem akarom idegenre bízni amig én szépitkezni járok. Nincs mindenkinek akkora szerencséje, h a nagyi át tud szaladni papucsban, ha szükséges
1. nem csak kézügyesség kell a műkörmösnek, hanem ész is . Tanul anatómiát, ortopédiát, bőrgyógyászatot, valamint szakmai tárgyakat...de honnan tudnád... (utolsónak)
2. Te pedig kedves kérdező, nehogy már mártírt csinálj saját magadból, hogy jaj szegény anyuka a 6 hetes gyerek mellett , milyen körmöt csinálj. Talán nem is való pici baba mellé műköröm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!