Hol találok olyan könyvet vagy blogot ahol képekkel van illusztrálva a sminkek menete és az eszközök nevét is leírja?
Figyelt kérdés
Megszeretném tanulni, hogy hogyan tudnám szépen kisminkelni magamat a hétköznapokra vagy különleges eseményekre. Olyan könyvre volna szükségem (vagy más forrásokra) ahol a kék szemű lányok is megtalálhatják a megfelelő stílust és színeket. Ha lehet akkor tapasztalat útján adjatok tippeket.2012. jan. 14. 23:25
1/4 anonim válasza:
Ha a barátnőidet kéred meg hogy tanítsanak neked valamit, az szerintem teljesen jó... egyébként pedig ha sminkelsz, akkor inkább nagyon szolidan, vagy a legjobb, ha egyáltalán nem :D De ez csak az én véleményem. Szerintem egy lány eredeti hajjal, bőrrel, és testtel a legszebb! A többi csak cicoma, és giccs, ami engem kifejezetten taszít. -.-
20F
2/4 anonim válasza:
Ha egy szép lány kikeni magát, akkor ott már csak csúnyább lehet, ha pedig egy csúnya lány keni ki magát, akkor egyenesen undorító. Anno iskolánkba járt egy szőrös tokájú 10 mázsás bűzlő rettenet, és amikor kisminkelte magát, azt hittem hogy elhányom magamat. xD
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
A legjobban a 3. link tetszik és ehez hasinlók érdekelnének leginkább. :) Bár a tust nem szeretem de azért vannak olyanok amik kifejezetten tetszenek :) KÖSZÖNÖM
2012. jan. 18. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!