Mit gondoltok az ilyen fülgyűrűről?
Figyelt kérdés
Nekem van egy ilyesmi fajtám, egyszerű alakú egy kicsi mintával, kb. olyan mint a képeken.
2012. máj. 10. 19:01
2/10 anonim válasza:
Így képen oké,dde fogalmam sincs, hogyan néz ki egy fülgyűrű, illetve hogyan mutat a fülben.
5/10 anonim válasza:
Én azt nem értem h minek kell a fűlbe is gyűrű. Hogy néz ki. -.- Ezeknek a mai fiataoknak minden tetszik?? én is elég fiatal vok de nem fogok fűlgyűrűt hordani hogy kiröhögtessem magamat. A fűltágító is egy akkora marhaság, mi van akkor ha már nem lesz divat??? akkor majd lógnifog a füle?? mert hogy az a nagy lyuk össze nem nő az 100%
6/10 A kérdező kommentje:
Tudod, van akinek ez tetszik. Neked meg nem, neked biztos más jön be. Attól függetlenül elfogadom a véleményed, de azért normálisabban is is a tudtára lehet adni az embernek, ha valamit nem tartasz jónak. Amúgy meg, a fülgyűrű és a fültágító két teljesen más dolog. Gondolom észrevetted, hogy a fülgyűrűhöz NEM kell semmi lyukat szúrni a fülbe.
2012. máj. 15. 17:16
7/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik! :)
És pont azért jó, mert nem kell kilyukasztani. Nagyon szeretem. :)
Mondjuk én nyáron ilyen "gyerekeseket" is hordok:
data.whicdn.com/images/31287221/tumblr_m66ko5ODl41qj7vq1o1_500_large.png
Nem tudom, hogy ez kinek mennyire tetszik, de én szeretem és már nem is annyira érdekel... :)
8/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te is ezen a véleményen vagy :)
2012. júl. 4. 22:09
9/10 anonim válasza:
bocsánat kérdező tényleg nem akartalak megbántani csak eszembe jutott a fültágító és azt utálom!! De ez nem olyan rossz sőt:) Szóval mégegyszer bocsi
10/10 A kérdező kommentje:
Jaj, semmi gond! :) Igen, a fültágítót én is utálom, ez pedig tetszik, többek közt azért is, mert ehhez nem kell a fület kitágítani :)
2012. aug. 6. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!