1/11 anonim válasza:
erről feltétlen kellett videót csinálni. Még mindig szánalmas ez a csaj.
2/11 anonim válasza:
Új videója? Soha nem hallottam róla..
4/11 A kérdező kommentje:
a profilja szerint beauty blogger
2012. máj. 3. 12:13
5/11 anonim válasza:
Szerintem elég messze áll a beauty bloggerségtől...
6/11 anonim válasza:
Eléggé ideggyenge... Valami nagyon érdekes lehet a plafonon, mert mindig oda néz. XD Viszont tényleg minek szidják a blogján, akinek nem tetszik ne nézze és kész.
7/11 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel szereztél neki egy új olvasót személyemben:)
Nagyon aranyos és szimpatikus lány, ráadásul jó az ízlése is.
10/11 anonim válasza:
Nem értem, minek foglalkozik ezzel a témával, ez az egész ha nem tetszik, be lehet zárni dolog hülyeség. Vannak emberek, akiknek kifejezetten tetszik, ha nem tetszik nekik valami, mert ki lehet engedni a gőzt és fikázni. A csaj a bloggerkedést élvezi, a neki beszólogatók meg azt, ha szidhatják. Nem kéne értetlenkedni, hogy miért vannak ilyen emberek, tökmindegy miért vannak, de léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!