SEGÍTSETEK!? Jól csinálta a körmös?
Lehet, hogy vadiújak voltak a cuccai, azért nézte meg, hogy biztosan azt kenje fel, amit kell. De ha lina vagy sina cuccokkal dolgozik, akkor én továbbállnék... (a legrosszabb márkák)
Viszont ha olyan körmösnél voltál, aki kitanulta a szakmát, akkor nincs félnivalód, biztosan tudta, hogy mit csinál. Ha olyanhoz mentél, aki csak magától nekiállt körmözni, akkor aggódj.
Egyet kell értenem,a Lina tényleg gagyi!!!!
Azt meg,hogy nézte az üvegcséket,nem azt jelenti,hogy hülye a dologhoz.Én már jó pár éve körmözök és a mai napig megnézem,mikor mit teszek a körömre,ugyanis az üvegcsék ugyanolyanok,csak más rajta a felirat(persze egy márkán belül)! Tehát legalább odafigyelt erre. Én nem mondom magam profinak,de ha szakmabeli ad tanácsot,legalább ne szóld le! Köszönöm a többi "kolléganő" nevében is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!