Nehéz a műszempillát felragasztani olyannak, aki még sose csinálta?
Figyelt kérdés
Farsangi buli lesz és szeretnék műszempillát. Sose volt még nekem, és félek hoghya lenne, nem tudnám felragasztani. Nehéz jó helyre rakni a szemnél? Tini lány vagyok és ezért félek. Segítségem nem lesz, mert anyukám dolgozni fog.Köszi a válaszokat!:)2012. jan. 28. 21:09
1/10 anonim válasza:
hat nem egyszeru ha meg nincs rutinod.en az elsonel jo sokat tokoltem mire sikerult rendesen feltennem. mindenkepp probald meg egyszer par nappal elotte is feltenni, hogy ne akkor szerencsetlenkedj eloszor vele amikor menni kell.erdemes jo minosegu ragasztot venni mert talan nem is a felhelyezes a legnehezebb hanem az a gaz ha nem jo a ragaszto es 2 perc mulva mar elkezd levallni.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi! 1 szempillát lehet 2x is használni? és a dm-ben pl mennyibe kerül?
2012. jan. 28. 21:19
3/10 anonim válasza:
igen lehet kétszer,csak a fentmaradt ragasztódarabkákat le kell tisztítani :)
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! és nagyjából megtudo mondani mennyibe kerülhet egy dm-ben vagy rossmanban?:)
2012. jan. 28. 21:47
5/10 anonim válasza:
Ragasztót hol lehet venni hozzá?
6/10 anonim válasza:
a jobb ragaszto pl a Mac Duo, igaz hogy draga de nagyon sok van benne es jo ragaszto. az a baj hogy azzal amit a dm-ben adnak a szempillahoz az semmit sem er.
7/10 A kérdező kommentje:
de amit a dm-ben vagy rossman-ban adank hozzá az kibír 5 órát pl?:)
2012. jan. 29. 14:56
8/10 anonim válasza:
Én nemrég vettem DM-ben 1700 ft-ért, volt hozzá ragasztó, ha sokat raksz rá akkor kibírja az 5 órát simán:D Amúgy nem olyan nehéz, nekem elsőre sikerült, bár túl bentre raktam úgyhogy kicsit szúrt a szemzugomnál.
9/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi!:D
2012. jan. 29. 17:07
10/10 anonim válasza:
Destiny95 az elsőnél én is így jártam és folyamatosan könnyeztem :D még jó, hogy csak itthon kipróbáltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!