Zselés műkörmöt akarok magamnak építeni. Már sokszor voltam műkörmösnél, és nagyon megtetszett ahogy csinálta! Ezért ugy gondoltam hogy én is kipróbálnám itthol. Tudom nagyjábol hogy mit hogy kell csinálni de leírnátok?
www.diamondnails.hu/indulo-keszlet/kozepes-zseles-mukorom-epites
Szerintetek ez a csomag megfelelő lenne nekem?
Ha tudod, minek leírni. Okos, ügyike vagy te, majd megoldod.
Amúgy tök mindegy, mivel cseszed szét a kezed, bármit vehetsz :D
sok sikert!
Szerintem vegyél ilyen műanyag műujjat:)A körmöstanoncok is azon gyakorolnak:)Gyakorolj sokat,aztán csinálhatod magadnak:)Ha már magadnak nagyon jól megy,akkor másoknak is!
Ami a készletbe van,ahhoz szerintem kell még pár dolog.
A lényeg:
nagyon jó ecset kell,kicsi,nagy,közepes stb
3-4féle zselé(építő,díszítő,sima,fehér,esetleg körömágyhosszabítós)
reszelők(ebből is jóminőségű,sima,hosszú,dörzsis,bufi ecset stb)
jó uv lámpa(nagy teljesítményű),amibe belefér az egész tenyered(hogy ne kelljen az ujjaidat mozgatni benne!-főleg ez miatt folyik el soxor a festék az uv lámpába)
akkor jó körömkészlet
Remélem valamit segítettem.Én nem hurroglak le,mert ha lesz pénzem én is csinálom magamnak:)Csak sok lóvé kell egy induló készlethez sajnos.
aláírás:egy rohadt elégedetlen vendég,aki már a reméli h a 3.műkörmöse képes lesz jó körmöket csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!