Ti hogyan választottátok ki az arcotokhoz illo szemhéjpúdert?
utánaolvastam bár nekem amiket itt interneten javasolnak nem nagyon jön, be ugyanis nekem ilyen kékeszöld a szemem és az arany barna bézs árnyalatait javasolja,hát éln kb ezekkel a színekkel úgy nézek ki mint egy májbeteg.
van egy csomó színű palettám ,nem márkás iylen régi vackok és azok közül próbálgattam ki hogy mi állt jól és így megmaradtam a kékes szürkés árnyalatnál! és mindig természetes fénynél sminkelj! én az ablakom elé rakok egy tükröt és ott szépen lehet látni hogy hogyan is áll a smink.
Zsákbamacska.
Én szoktam noname szemhéjpúdereket is venni, amiben több szín van, így kisebb az esélye hogy melléfogjak.
Egyébként én elképzelés alapján szoktam menni venni..
Pl.: kell egy erős lila, vagy kell egy bézs+barna, kell egy szürke... és akkor mindenhol megnézegetem őket, hogy melyik mennyire pigmentált, mennyire csillogós, és amelyik olyasmi mint amilyet szeretnék, akkor azt elhozom.
(megjegyzem még sose mertem 1-es szemhéjpúder venni.. mindig 2-es 3-as,vagy több színt tartalmazót veszek..
..én ilyen "beszari" vagyok!...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!