Ciki olcsóbb szemhéjpúdert használni?
ne foglakozz a barátnőiddel sznob p.icsák.
nekem van amúgy essence szemhéjpúderem,kétfajta is és mindkettő nagyon hamar lekopik a szememről,ellenben a 290-es boltban vett noname ilyen 6 darabos szemhéjpúder sokkal élettelibb színekkel van tele és tovább is fentmarad a szememen.
az alapozóm is lora (szintén százasboltos) és teljesen meg vagyok vele elégedve.
és a kallos egy egész jó márka amúgy.
Nem nagyon értem... az essence ugyanúgy egy nagyon olcsó márka, 1000 ft alatti. Ne értsd félre, nem vagyok sznob, nekem is vannak essence cuccaim, de szerintem ez nem olyan nagy kontraszt :) De mondjuk ha egy MAC vagy más márkáról beszélnénk, akkor több értelme lenne összehasonlítani őket.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, egyeltalán nem ciki :)
énis Essence-es vagyok, illetve NYC,Rimmel,Maybelline.
háááát, azért az az Essence paletta 900 ft ért, és alig éri el a doboza a 8-10 centit. kicsit sokallom. ráadásul 4 szín benne szinte ugyan az, de az az óarany gyönyörű volt benne *-*
Szerintem az Essence meg a Miss Rose nagyjából ugyanaz az olcsó kategória, csak az Essence kicsit drágább, szóval nem értem a barátnőidet. :D
Egyébként meg köztudott, hogy a Miss Rose paletták nagyon pigmentáltak, sokan kedvelik őket, szóval attól még hogy valami drága, nem biztos hogy jobb is. Nekem van 15 ezer ft-os Guerlain palettám, és gagyi avonos is. Hát elmondanám, hogy minőségileg nincs köztük akkora különbség, mint az áruk közt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!