Ha nem szeretnék kiadni ezer ft. -ot egy szemöldökporért, jó, ha veszek egy matt barna szemhéjpúdert?
Figyelt kérdés
Van ugye a catrice-nek és az essence-nek is szemöldökápoló készlete.Kb. 1000 ft.-ba kerülnek. Tavaly használtam az essence márkáét, de borzasztó a csomagolása, alig esik kézre, nem szerettem. A catrice pedig 1000 ft.Sok érte, főleg, ha csak az egyik színt használnám.
Sötét vörösesbarna a hajam, a szemöldököm szintén.Megteszi, ha veszek egy matt barna szemhéjpúder a szemöldököm alakítására?Az talán kijönne 3-400 ft.-ból.
Ki mit használ erre a célra?
2012. ápr. 19. 21:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a szemhéjpúder, csak legyen hozzá megfelelő vékony, és kemény ecseted. Ja, és vízes ecsettel vidd fel. Én amúgy szemöldökceruzát használok. Olyan 600 Ft-ért vettem. Elég jól megy a színe a vöröses-barna hajamhoz, és még lyen szemöldökfésű is van a kupakján.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Milyen márkájú a szemöldökceruzád?Nekem is vörösesbarna a hajam, akkor lehet megpróbálnám azt is.
2012. ápr. 20. 12:46
3/3 anonim válasza:
S-he márkájú. Amúgy barna színű, de mikor felviszem, van egy enyhe vöröses árnyalata, szóval nekem bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!