Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, ti sminkelitek magatok...

Csajok, ti sminkelitek magatokat, vagy inkább a természetességre törekedtek? Kort is írjatok. :-)

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 09:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
jahm 20 éves vagyok
2012. ápr. 27. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Én is sminkelem magam szinte mindig a suliban is és még sosem szóltak érte, mostanában fekete szemhéjpúder,tus,szemceruza,szempillaspirál és alapozó egyesek szerinte kicsit durva igy 15 évesen de nem érdekel más véleménye nekem tetszik ugyhogy :)
2012. ápr. 27. 11:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Sminkelek, de nem viszem túlzásba. Legtöbbször csak alapozó, szempillaspirál, egy kis natúr színű szájfény. Ha különlegesebb alkalom van, vagy jobban ráérek babrálni vele, akkor szoktam ezeken kívül púdert, korrektort, szemceruzát, szemhéjpúdert, egy kevés pirosítót használni.

Sajnos nem valami szép a bőröm, régi hegek vannak pattanások után, néha pattanások is. Van, hogy napokig vagy hetekig alig sminkelek ha itthon vagyok, de akkor sem lesz jobb. Így meg nem akarok kimenni az utcára. Most megint elmentem bőrgyógyászhoz, felírt több dolgot, remélem ezek beválnak és nem kell még akkor is alapozót használnom, ha csak a szomszédba megyek. Leginkább az orromon koncentrálódnak a bőrhibák, sokszor az egész piros, ezért nem tudom máshogy eltakarni sajnos.

22L

2012. ápr. 27. 11:21
 14/22 anonim ***** válasza:
Sminkelem magam, mert alapból nem érzem magam szépnek, a smink viszont rengeteget dob az arcomon. Egyébként az arcomra nem teszek semmit, mert nem bírom magamon elviselni, maximum korrektort alkalmazok ha épp szükséges. A szememre viszont bonyolultabb smink szokott kerülni, emellett kihúzom a szemöldököm, a számra pedig vagy rúzst, vagy gyöngyházfényű ajakápolót használok. A minimum, amit mindig használok ha elhagyom a házat: szemöldökceruza, szempillaspirál, korrektor (ha kell).
2012. ápr. 27. 11:27
 15/22 anonim ***** válasza:
nekem iszonyatosan fehér bőröm van, mint hófehérkének,a szemem és ahajam is világos, így nagyon eltünnek a vonalaim :( smink nélkül mindenki kérdezgeti, hogy beteg vagyok-e, jujj de sápadt vagyok. és mivel szoláriumban életemben nem voltam, naptól pedig azonnal leégek, ezért egy kicsit sötétebb alapozót használok. a szemhéjamat is kiemelem natúr szinekkel, és a szememet is kihúzom. pilláim is lesznek:D szóval nekem át kell rajzolnom az arcomat minden reggel, hogy ne tűnjek abnormálisan sápadtnak.
2012. ápr. 27. 12:23
 16/22 anonim ***** válasza:
ja, 21L
2012. ápr. 27. 12:24
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Én is mindennap sminkelek, nem a beképzeltség beszél belőlem, de elég jól értek hozzá, szóval nem szoktam gagyin kinézni. Alapozót, púdert, kétféle korrektort, pirosítót, szempillaspirált, és - általában - tust szoktam használni, hétköznapokon nagyon enyhén füstös szemet szokta csinálni + alul kihúzom fekete szemceruzával. Eleve nagy, zöld szemeim vannak, de a smink iszonyú sokat tud dobni rajta, és még a szemöldökömet is ki szoktam húzni. Csak ásványi cuccokat használok, és nem 8 centi vastagon kenem magamra, ezek a termékek már egyáltalán nem ártalmasak, sőt a púderem és az alapozóm már fényvédőt és egyéb bőrápoló dolgokat is tartalmaz, nem tömíti el a pórusokat sem, szóval attól sem kell tartanom, hogy később bajom lesz belőle, ez nem naivság, anyukám bőrgyógyász, vele szoktam elmenni sminket venni. (20 éves vagyok)
2012. ápr. 27. 13:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Életemben egyszer voltam kisminkelve, szalagavatómon, de akkor sem éreztem magam tőle jobban..sőt..kb mintha nem is én lettem volna..pedig sminkes csinálta és direkt csak szolid sminket. Ezért valószínű ez volt az utolsó..:) Max az esküvőmön.. Nem hiányzik a smink. Nem tartom magam egy szépségnek, de aki szeret az szeressen így :) Nekem nem hiányzik amúgy sem, hogy minden reggel pluszban fél órát készülődjek..

L/18

2012. ápr. 27. 14:31
 19/22 anonim ***** válasza:

Még soha nem sminkeltem. De ha szempilláim nem lennének ilyen hosszúak, akkor spirált biztos használnék.

23/N

2012. ápr. 27. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:

De sok szerencsés van itt!!!:)

Nekem általába vannak karikák a szemem alatt, úgyhogy korrektor/szemhéjalapozó szokott lenni rajtam, meg egy kis szemsmink(nagyon kevés), pici ceruza, vagy pici szemhéjpúder.Én általába azt veszem alapul, hogy aznap milyen fejjel ébredtem, pl: van hogy lilás árnyalatú a szemem körül, valamikor zöldes, és akkor az alapján próbálok vmit kreálni.

Pirosítót néha használok, de púder meg korrektort mindig.

A kevesebb néha több alapon szoktam tenni vmit az arcomra, nem viszem túlzásba, mert én is utálom, ha figyelni kell, hogy mikor hol mi fog elkenődni.

Nyáron szokott lenni olyan is, hogy semmi probléma az arcommal-na ennek nagyon szoktam örülni, olyankor csak viszek magammal púdert, korrektort, meg pirosítót ha a nap folyamán fáradna az arcom vagy valami.(de általába nem használom őket):)

26 N

2012. ápr. 27. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!