Csajok, ti sminkelitek magatokat, vagy inkább a természetességre törekedtek? Kort is írjatok. :-)
Sminkelek, de nem viszem túlzásba. Legtöbbször csak alapozó, szempillaspirál, egy kis natúr színű szájfény. Ha különlegesebb alkalom van, vagy jobban ráérek babrálni vele, akkor szoktam ezeken kívül púdert, korrektort, szemceruzát, szemhéjpúdert, egy kevés pirosítót használni.
Sajnos nem valami szép a bőröm, régi hegek vannak pattanások után, néha pattanások is. Van, hogy napokig vagy hetekig alig sminkelek ha itthon vagyok, de akkor sem lesz jobb. Így meg nem akarok kimenni az utcára. Most megint elmentem bőrgyógyászhoz, felírt több dolgot, remélem ezek beválnak és nem kell még akkor is alapozót használnom, ha csak a szomszédba megyek. Leginkább az orromon koncentrálódnak a bőrhibák, sokszor az egész piros, ezért nem tudom máshogy eltakarni sajnos.
22L
Életemben egyszer voltam kisminkelve, szalagavatómon, de akkor sem éreztem magam tőle jobban..sőt..kb mintha nem is én lettem volna..pedig sminkes csinálta és direkt csak szolid sminket. Ezért valószínű ez volt az utolsó..:) Max az esküvőmön.. Nem hiányzik a smink. Nem tartom magam egy szépségnek, de aki szeret az szeressen így :) Nekem nem hiányzik amúgy sem, hogy minden reggel pluszban fél órát készülődjek..
L/18
Még soha nem sminkeltem. De ha szempilláim nem lennének ilyen hosszúak, akkor spirált biztos használnék.
23/N
De sok szerencsés van itt!!!:)
Nekem általába vannak karikák a szemem alatt, úgyhogy korrektor/szemhéjalapozó szokott lenni rajtam, meg egy kis szemsmink(nagyon kevés), pici ceruza, vagy pici szemhéjpúder.Én általába azt veszem alapul, hogy aznap milyen fejjel ébredtem, pl: van hogy lilás árnyalatú a szemem körül, valamikor zöldes, és akkor az alapján próbálok vmit kreálni.
Pirosítót néha használok, de púder meg korrektort mindig.
A kevesebb néha több alapon szoktam tenni vmit az arcomra, nem viszem túlzásba, mert én is utálom, ha figyelni kell, hogy mikor hol mi fog elkenődni.
Nyáron szokott lenni olyan is, hogy semmi probléma az arcommal-na ennek nagyon szoktam örülni, olyankor csak viszek magammal púdert, korrektort, meg pirosítót ha a nap folyamán fáradna az arcom vagy valami.(de általába nem használom őket):)
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!