Hogy sminkelitek magatokat a hétköznapokon?
korrektor a szem alatti karikákra, púder, spirál,tus, ha eszembe jut halvány pirosító és labello
22L
Köszi a válaszokat!
Kedves második, nagyon jó, hogy említetted a BB-t, most készülök venni. Mi a véleményed róla? Megéri?
Hab állagú alapozó, fekete szemceruza, szempillaspirál, natúr színű szájfény. Néha teszek fel szemhéjpúdert (általában egy színt, de nem élénket), és pirosítót, abból is világosabb rózsaszínest, ami nem annyira látszik. Nem szoktam erős sminkeket csinálni, sötét színeket használni.
22L
Csak amiatt kérdezem, mert nálunk rendeteg csaj van, aki kész vakolattal az arcán jön suliba.
Én viszont szemceruza, spirál, szájfény(de inkább szőlőzsír) és kész vagyok.
Arra lettem volna igazából kíváncsi (pont a Garnier BB miatt), hogy alapozót mennyien használtok. Nekem annyira nem pattanásos a bőröm, és nem is foltos, de nem is egyenletes, ezért gondoltam rá :) Köszi a válaszokat:)
Én eléggé változatosan sminkelek.
Amit minden nap használok, az a korrektor, ajakápoló, szempillaspirál. Ezenkívül szemhéjtust, szemceruzát és szemhéjpúdert szoktam használni.
A tussal szép vékony vonalat húzok a szempillák tövébe, épp csak olyan vékonyat, hogy dúsabbnak tűnjön a szempillám. Szemhéjpúderből pedig a barnát és árnyalatait használom, illetve világos bézst.
Tust és ceruzát egyszerre sosem használok, nekem az már sok lenne.
Ma pl. úgy sminkeltem, hogy a felső pillák tövébe húztam egy vékony vonalat szemhéjtussal. A belső szemzugba fehér szemhéjpúdert tettem, majd a szemhéjam kb. feléig átsatíroztam halványbarnába és onnantól egy közepes barnát vittem fel és dolgoztam össze. A közepes barnát úgy vittem fel, hogy egy kicsit füstös hatása legyen. Végül szempillaspirált, ajakápolót és előtte még korrektort használtam.
A bőröm korántsem tökéletes, vannak mitteszereim, időnként néhány pattanásom, nem is egyenletes a színe. Volt időszak, amikor minden nap alapoztam, de rájöttem, hogy fölösleges. Igazából 16 évesen nem akarom még tönkre tenni a bőröm, ezért félretettem az alapozót és a púdert, s csak ritkábban használom (hetente-kéthetente kb.).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!