Lányok, miért sminkelitek agyon magatokat?
Én 22 éves vagyok, de elmondom a véleményemet:
-nekem egy kicsi jól eldolgozott smink (nem vakolat, és ügyelek arra, hogy ne látszódjon a körvonal) önbizalmat ad... meg egyébként is, a pasik többsége a jó sminkre hiszi azt, hogy nincsen kisminkelve a lány... egyébként meg megy a férfihiszti, hogy elhagyják magukat a csajok, mert pattanásosak, meg fúj, milyen a bőre, tök egyenletlen színű, vörös az orra és karikás a szeme... azért a lányok elég elenyésző részének tökéletes a bőre sajnos... nekem kell az alapozó és a korrektor, mert nagyon egyenetlen a bőrszínem, genetikailag vannak bazi nagy fekete karikáim és az orrom körül mindig piros a bőröm (főleg nyáron, mert asztmás-allergiás vagyok), és ezeket szeretném orvosolni, mert ezek nélkül jobban tetszem magamnak
-egyébként meg szeretek a sminkkel és a színekkel kísérletezni is, nekem ez egyfajta művészet, vmi újat alkotni az arcomon mint vásznon... magam miatt sminkelek, nem mások miatt (sem a társadalom miatt, sem a pasik miatt, sem a többi csaj miatt)
-aki órán sminkel, az tapló :D... meg kell tisztelni annyival a tanárt, még ha nem is élvezzük az órát, hogy nem viselkedünk úgy, mint akine nem volt gyerekszobája, és nem zavarjuk az órát... és a smink ráér a szünetben is :D
Én sem tudom mire jó..:D Csak magunkat és másokat csapunk be,hogy másnak próbáljuk kiadni magunkat,mint amilyenek valójában vagyunk.Én épp ezért járok smink nélkül.(max kihúzum a szemem fölül)
Hisz aki szépnek lát,az smink nélkül is annak fog:)
16L
Én is egyetértek a második válaszolóval. Sokkal jobban érzem magam, ha smink van rajtam, önbizalmat ad. Soha nem viszem túlzásba, hosszú évek alatt kiválasztottam a számomra megfelelő alapozót, púdert, korrektort és mikor előfordul, hogy problémásabb a bőröm előkerülnek ezek a praktikák. Emellett imádok sminkes videókat nézni,kísérletezgetni,hogy mi áll jól stb. Az idő amit rászánok egy nappali sminkelésre kb 10-15 perc. (alapozó,nyáron csak korrektor, halvány pirosító, szempillaspirál, néha tus).
Ennél több csak akkor van rajtam ,ha kedvem van hozzá. A másik, hogy a vőlegényem borzasztóan utálja, ha sminkelem magam, ezért külön kihívás, hogy úgy valósítsam meg, hogy ne vegye észre.:)
Nem szeretem, amikor amikor minden sminkelő, magára igényes nőt (ezzel nem arra célzok, hogy aki nem sminkel nem igényes) egy kalap alá veszik a 12-14 éves kis csitrikkel, akik anyucitól ellopott alapozóval vakolják magukat a suli mosdójában és ezért néznek ki úgy ahogy.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!