Tágítom a fülemet de megakadtam, valaki tippeket? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval fogpiszkálóval kezdtem de nemtudom hogyan tovább, jelenleg hat logos fülbevaló van benne mert semmi nem megy átrajta, valaki tudna adni tippeket hogyan tovább? :) Köszönöm.2012. ápr. 21. 12:44
1/2 anonim válasza:
amúgy szerintem ne így csináld, mert nem lesz egyenletes a lyuk. én kisebb nagyobb piercingeket raktam bele, aztán jött a tágító. de lehet már kapni tágító készleteket is erre a célra, árban olyan 2500ft körül. de ha ezt a technikát választod akkor tollbetétet, vagy ilyesmit rakj bele, de előtte kend le őket fertőtlenítővel, majd testápolóval. a testápolótól csúszni fog, de hidratálja a füledet, ami ilyenkor kell.
2/2 anonim válasza:
Mióta volt benne a fogpiszka? Azért hagyj neki elég időt...
Utána jöhet fülpiszka, tollbetét, vagy akármi amit találsz és úgy nagyjából használhatónak tűnik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!