Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék műszempillát....

Szeretnék műszempillát. Szeretnék tippeket tapasztaltabbakatól, akinek már volt, az válaszolna pár dologra?

Figyelt kérdés

Milyen márkát érdemes venni? Kb 2000 ftom lenne rá maximum ebben az árban vannak jók?

Hogyan tegyem fel? Ha buli közben leesik akkor mit csinálok?

Hogyan sminklejek mellé? Felül hogyan építem bele a sminkbe?

Melyik fazon a legjobb? Nem baj ha látszik, hogy mű, csak legyen szép...

Meddig lehet hordani egy párt?

2011. márc. 5. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy már eleve egy jobb ragasztó, mondjuk a Duo a mac-től több mint 2000 ft. és hidd el érdemes jó ragasztót venni, mert akkor nem kell attól paráznod hogy leesik a szempilla. nyugodtan átbulizhatsz egy éjszakát. szempillából is érdemesebb jobbat venni, vagy legalábbis olyat amiről nem ordít hogy mű. szerintem a tincses szempillákkal lehet a legjobb hatást elérni. nagyon természetesnek hat.
2011. márc. 5. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék top kategóriásat, még fiatal vagyok, csak ki akarom próbálni.

A 2000 ftos kategóriában melyik az ami elfogadható mindőségű?

2011. márc. 7. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Konkrét márkákat, tapasztalatokat is írjatok légyszíves.
2011. márc. 7. 21:04
 4/4 anonim válasza:
Hali, nekem a kozmetikus rakta fel és nem tudok róla sok mindent. Azt igen, hogy az h meddig van rajtad az egyén függő, mert valakinek ledobja a szempillát, valakinek meg napokig eláll. Ezt am fazonra is vághatod, úgy ahogy neked tetszik.
2011. márc. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!