Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemüvegtémában adnátok nekem...

Szemüvegtémában adnátok nekem tanácsot?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta szemüveges vagyok,most ismét váltásra készülök,de nem merek eltérni a régi,megszokottól.

Sosem hordtam olyan vastagabb,műanyag kereteset,mert a fekete nagyon elésíti a vonásaimat,nem is tetszik magamon.Viszont egy ilyen,sötétkékben nagyon elnyerte a tetszésemet.

Csak félek...

Most egy szolid, barnás,fémkeretes,csinos,nem is olcsó szemüvegem van,de sajnos már hordom hosszú ideje,így le kell cserélni,nem túl strapabíró már.

Csak sok mindentől tartok.

Pl. Nem leszek-e túl idegen az ismerőseimnek?

Mivel drasztikus a változás,majd néznem kell,ahogy kifejezik nem tetszésüket,de nekem nem mondják.

Pl fotókon hogy fog mutatni....ilyenek...

A baj az,hogy most hosszútávra választok,évekre,és nem merek...

pedig ahogy a mondás tartja:ne a változástól félj,hanem a változatlanságtól.

Köszönöm nektek előre is.

2012. ápr. 11. 08:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, válassz olyat ami illik az arcberendezésedhez , és a stílusodhoz ... vigyél el egy barátnőt, vagy egy testvért, hogy megtudják mondani , hogy szerintük jól áll e neked az adott szemüveg.

Az ismerőseid pedig mindenhogyan szeretnek nem egy szemüveg határozza meg :)

egyébként sok sikert az új szemüveghez. :D

2012. ápr. 11. 08:42
 2/4 A kérdező kommentje:
barátommal voltam első körben, neki nagyon tetszett,de valami lány véleményét is ki akarom kérni.:)
2012. ápr. 11. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

most nem azért, de aki nem szemüveges, lehet, észre sem fogja venni, hogy új szemüveged van...nem érdekli őket.

Én mindig hasonlót választok, fémkereteset, alul damilosat, mert az áll jól.

Az eladó azért van ott, hogy segítsen. Szerintem mivel gyakran látod magad, hamar megszokod az új keretet, főleg, ha tetszik, más meg nem csinál ebből ekkora problémát. Megszoknak ők is, nyugi, nem fognak ujjal mutogatni, ha van egy szép divatos szemüveg rajtad.

2012. ápr. 11. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok : ha a barátodnak tetszett akkor az már rossz nem lehet :)

Egyébként igazad van , kérj meg egy lányt is...

2012. ápr. 11. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!