14 évesen kéne sminkelnem?
Csak akkor, ha te úgy gondolod, és akkor is inkább csak minimálisan.
Akik meg leszóltak, azoknak pedig üzenem, hogy pár év múlva több pénzt adhatnak ki a fiatalító termékekre.
Minnél késobb kezded, annál jobb! A kémiai anyagok beszívódnak a borodon keresztul, és a bor folyamatosan csúnyúl. Aztán ha idosebb leszel nem lesz szép borod (persze ez csak akkor ha sok-sok éven keresztul csinálod)
Te dontsd el! Én még nem kezdeném el!
15 évesen kezdtem magam festeni (szempillaspirál, szemceruza, szájfény).
Most már használok szemhéjfestéket, meg púdert is.
Mi az, hogy kell? Lemaradtam róla, hogy törvényt hoztak a kötelező sminkelésről vagy valami?
Vannak munkahelyek, ahol elvárják - de az iskola pont nem egy ilyen hely.
Ha nem akarsz, nem sminkelsz, ha olyanod van, igen. Nem kell túlbonyolítani. Aki meg leszól, annak mondd meg, hogy a te fejed smink nélkül is vállalható. :D
Nyilván nincs olyan, hogy kell. Ha nem akarod magad sminkelni akkor hiába fogja itt bárki mondani, vagy a barátaid úgy sem fogod.
Bár ha többen mondták akkor lehet, hogy rád férne.
Szerintem ebben a korban ami szebbé tesz egy tinédzser lányt, és ami szerintem kellő az a szemceruza,egy szép csillogós fehér,barackszínű szemhéjpúder, szép tusvonal spirál és szájfény. Ha vannak bőrhibáid akkor kis alapozó! Igényes,finom,szép.
Nem lesz tőle semmi bajod, hülyeség, hogy tönkremegy a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!