Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szempillaspirált...

Milyen szempillaspirált ajánlanátok ami hoszabbnak mutatja vagy hosszítja és közbe dúsabbá is teszi a szempillákat, de nem 2000ft?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Avon SuperShock Max egész jó, akciósan 900-1100 között van általában. A sima SuperShockot is sokan dicsérik, azt én nem próbáltam eddig, de biztos jó.

A Max Factor után nálam ez a 2., ami leginkább bevált.

2012. márc. 4. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
maybelline great lash. asszem 1000 ft. max 1500.
2012. márc. 4. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
essence iextreme
2012. márc. 4. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használom :) Szerintem nagyon jó

2012. márc. 4. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem ez van imádom, soha nem kenődik el: [link]
2012. márc. 4. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem viccen kívül nagyon bejönnek az Essencenek a spiráljai. Kettőt is ki tudnék emelni belőle.

[link] Ő az egyik...kb 8-900 között mozog az ára...szilikonos keféje van, és nagyon szép pillákat csinál, de nem dúsít.

[link] illetve ő...ez is kb hasonló árban van, dúsít, bongyorít, hosszabbít...nagyon tetszik!!! :) Simán veri szerintem a drágábbakat, szép fekete színe van és elég tartós. Hatalmas a keféje, azt picit meg kell szokni, de nekem 3.-4. alkalomra már simán benne volt a kisujjamba.:)))Tehát nagyon jó.

AVON-ból nekem 2 van, de azokat nem ajánalnám, a supershock van meg, de amennyire ájuldoznak érte, nekem kb annyira nem jön már be, régebben még tetszett..meg egy másik, de arra kb annyira természetes hézkötnapi pillám lesz,mintha fel se kentem volna...csak max jobban kiemeli...tehát semmi xtra.

Maxbelline colossal ami még szerintem szuper, de az Essencesek jobbak sokkal.:)

2012. ápr. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!