Hogyan legyen tartósan alapozós a szám? (kép)
Figyelt kérdés
Alapozót szoktam rákenni hogy olyan nagyon világos bőrszínű legyen,de 2 perc múlva nyoma sincs neki.Rúzst meg nem találok elég világosat.:(
2012. márc. 4. 14:10
1/13 anonim válasza:
Hagyj fel ezzel a buta szokással,az ajkaid épsége érdekében!Össze vissza szárítja,nagy bajok lehetnek belőle. Egyébként Avonban láttam világos színű rúzst,de biztos vannak a drogériákban is!
2/13 anonim válasza:
vannak nude színű rúzsok, sokkal jobbak...
3/13 A kérdező kommentje:
De hol leeht kapni oylat ami nem rózsaszín???
2012. márc. 4. 14:21
4/13 anonim válasza:
Alverde - Lovely Nude
Nem tudom, konkrétan melyik termékcsalád, olyan zöld a doboza.
Pont ugyanilyen a színe, mint amit belinkeltél.
Emelett nem szárit (az alapozóval ellentétben), finom az illata és még az összetevői is természetesek.
Az árát most nem tudom pontosan, de úgy 1000 - 1200 Ft körül van.
6/13 A kérdező kommentje:
köfikeee
2012. márc. 4. 14:23
7/13 anonim válasza:
Mi ez az új divat, hogy a szájunkat is alapozzuk? Tessék venni egy világos, nude színű rúzst, az legalább nem kezdi ki a szájbőrt!
8/13 anonim válasza:
"Tessék venni.."-e?!
Vennénk ha lenne, de úgy kell vadászni utánuk, mert nem lehet kapni csak úgy, hogy bemész a drogériába és egyesével sétálnak feléd a nude színű rúzsok.
9/13 A kérdező kommentje:
utolsonak van igaza.én más országban is néztem es csak rózsaszinesek voltak pl.Vagy fosbarna szval nehéz ügy...
2012. márc. 4. 16:53
10/13 anonim válasza:
én meg pont azt szeretném ha szép rózsaszínű lenne de világos a bőrom és így a szám is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!