Van valami extrém tartósan begyulladt piercing ellen? Valami cucc ami elmulasztja és hat is tényleg?
Ki nem fogom szedni ha már ennyit vesződtem vele, a lényeg hogy 2 pc van az orromban egymás mellett. Az egyik benn van 1,5 éve, a másik 1 éve kb. Az első, az kb 1 hónapig volt begyuladva, de utána kicseréltem a pcmet patkóra, és begyógyult.( ez porcba van)
No most amit utóbb szúrtam, az beszúrás után 1 héttel gyulladt be, és közel 1 éve tartja már ezt a gennyezős-duzzadt állapotot, van mikor lemegy egy két napra, de utána újra visszajön.( most ebbe a 2. lukba is betettem azt a patkót, ami az első lyukban volt, tehát nem lehet a piercing anyaga a baj, mert a másik is akkor gyógyult meg mikor ez volt benne. )
Annyi hogy ez nem abban a vastag orrcimba porcban van, mint a másik, hanem mögötte. De nem tudom mi a gáz, mert kb 5 miliméterre van mellette a másik, annak semmi baja, ez meg már 1 éve ilyen. Szóóóval valaki valami hasznosat ami neki bevált? amiket kipróbáltam: 70% alkohol, aloe vera, fertőtlenítő amit pirszingestöl lehet kapni, szájvíz xD, svédkeserű, ééés...asszem ennyi. minden nap teszek rá valamit,vagy lehet csak simán meg kéne próbálnom békén hagyni?
Ui: összesen most is van 4 pirszem ami közül csak ez az egy gyulladozik..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!