Valaki segítene? Köldök piercing.
Este nagyon belekaptam véletlen a 6 napos köldök piercingembe ami nincs begyulladva. Hál'isten nem szakadt ki és nem piros de hihetetlenül fáj azóta. Ez nagy baj? vagy majd elmúlik?
És ha már kérdést írok ki akkor még azt is meg szeretném kérdezni hogy szabad-e alkohollal kezelni? A neten azt olvastam hogy nem, de anya azt mondja hogy igen, mert neki is van és pár nap alatt begyógyult neki gyulladás nélkül alkohollal.
Alkohollal ne kezeld! Sok embernek kilöki a szervezete a pc-t ha alkohollal kezeli. Én betadinnel és sóoldattal kezeltem mert aki szrta, ezt ajánlotta.(1 kiskanál só, fél pohár víz)
És én a helyedben visszamennék oda ahol szrták, hogy mit mondanak! Ez azért nem normális. Én is belekaptam az enyémbe párszor, de másnapra már nem fájt annyira...
A sóoldat kimarja, azzal ne kezeld!
Tetran kenőcs.. nekem csak az jött be... Mire ràjöttem, 4.szerre lett szúrva, mert a többi kezeléstől kilökődött...
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!