Ajak pc-t szeretnék magamnak szúrni. De nem tudom, mivel szúrjam át a szám. Mivel kell ezt csinálni? és kell fertőtleníteni?
branül tű, alkohol.
nézz videókat.
Hát ha ilyen bizonytalan vagy, akkor inkább menj el szalonba.
Én otthon szúrtam magamnak, azóta már másnak is csináltam.
Jó pár videót, szalon leírást nézegettem, olvastam.
Sok minden kell hozzá :branül tű, vagy piercing webshopokban árult piercing tű, ami minimum 1mérettel vastagabb kell legyen, mint az ékszer pl:. ha 1.2 szárvastagsághoz 1.6/ 2-es vastag tű kell.
Fertőtlenítés:alkohol, vagy gyógyszertárban kapható fertőtlenítő. Szúrás előtt mindent le kell fertőtleníteni :a kezedet, a tűt, a piercinget, a szúrni kívánt felületet.Ezt a folyamatot jobb minimum 2x elvégezni. Miután kiszúrtad a szád( vagy amit szerettél volna) a tű végébe rakd bele az ékszer szárát és lökd ki vele a tűt a sebből. Utána tekerd rá a piercing végét a szárra, fertőtlenítsd le megint a sebet és az ékszert és kész.
A gyógyulási idő az ajakpiercingeknél úgy 4_6 hét.
Te tudod ezek után, hogy szeretnéd e.
Nekem 2 éve van meg és semmi bajom nem lett, de azért nézelődj és olvass sokat ezek a dolgok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!