Ti milyen márkájú ecseteket használtok?
Én egy lorás sminkecset csomagot és egy for beauty (rossmanba lehet kapni) púderecsetet vettem. Ezeket használom, illetve ha van a szemhéjpúderhez, akkor azt.
A lorás csomagba van egy szájecset, egy szemhéjpúderes ecsetes (szivacsos), egy szőrös vékony szemhéjfestékes ecset (én pl. ezzel szoktam a szemhéjfestéket az alsó pillák tövébe felvinni), egy szemöldök és szempilla fésű és egy púderecset.
Szerintem elég jó, nekem legalábbis bevált, nagyon szeretem. Egyedül a púderecsettel nem voltam megelégedve, hullott a szőre és lapos volt, de a többi nagyon jó!
Nekem is van lorás, a szemhéj ecsetet nagyon szeretem,2 különböző csomagot is vettem, mert a 2-be különbözött az ecsetek mérete, így sokkal jobban ki tudom használni.
A púder ecsetek egyikét kontúrhoz, a másikat highlight-okra használom.
Emellett van 2 avonos ecsetem,az egyiket pirosítónak, a másikat púderhez használom, meg van 2 db dm-be vett eveline(asszem) ecsetem, ezeket is pirosítónak használom általába.
Hogy milyen alap ecsetekre van szükséged, az attól függ, hogy hogyan sminkeled magad, miket használsz gyakrabban.
Szerintem egy-két fajta szemhéjpúder ecset mindenkinek jól jön, egy púder és egy pirosító ecset is.
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Én eddig beszereztem egy pufiecsetet satírozáshoz,egy tusecsetet, ezek essence termékek, meg van még egy púderecsetem.
Szeretném még bővíteni a készletemet mert most vásároltam NYX palettákat és a profibb smink elkészítéséhez szükséges még 1-2 ecset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!