Milyen tust, és szemhéjalapozót használtok?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni olyat, ami nem túl drága, de jó minőségű. Ti milyen márkát használtok, és annak mely típusát? Meg vagytok vele elégedve?2012. febr. 25. 20:13
1/10 A kérdező kommentje:
Árat, és kort is írjatok, légysziii!
2012. febr. 25. 20:15
2/10 A kérdező kommentje:
És mindenképpen szeretnék venni alapozót is, mert nekem nem volt jó a sima alapozó a szemhéjpúder alá. Bocsi, csak mindig utána jut eszembe még valami. :D
2012. febr. 25. 20:17
3/10 anonim válasza:
S-he szemhéjtust használok, kb olyan 800 ft. Nem filces, és nagyon jó az ecsete. Szép sötétfekete, nagyon szeretem.
Lehet, hogy jó az alapozó, amit vettél, csak szemhéjpúder alá sima púder is kell.
4/10 anonim válasza:
szemhéjalapozót nem használok. szemhéjpúdert igen, miss rose márkájút (eurós boltban 290). szemhéjtus: miss sporty (kb 700 ).
5/10 A kérdező kommentje:
A szemhéjpúdert nem kérdezetem, de köszi.
2012. febr. 25. 23:00
6/10 anonim válasza:
S-he vízálló fekete szemhéjtust használok. Nem drága: 1000 Ft körül van a dm-ben és nagyon elégedett vagyok vele, könnyű vele dolgozni a kemény vége miatt. Egyedüli hibája csak annyi, hogy nem túl gyorsan szárad meg.
Ami egy kicsit jobb, viszont drágább, az az Astor fekete vízálló szemhéjtusa, az olyan 3000 Ft körül van és azzal is nagyon könnyű dolgozni és extra tartós. Tehát olyat vegyél, amilyet a pénztárcád jobban megenged, én ezt a kettőt nagyon ajánlom!
Szemhéjalapozót nem használok, én oda csak sima alapozót szoktam rakni.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2012. febr. 26. 11:48
8/10 anonim válasza:
én is S-he vízálló fekete szemhéjtust használok, szeretem mert nem kenődik el a nap folyamán és nem is drága:D
9/10 anonim válasza:
szemhéjalapozót nem használok, csak sima alapozóval ott is rámegyek, és az essence gél állagú zselés tusait használom.
10/10 anonim válasza:
magamnak csinálom mind a kettőt. A tust úgy hogy vatelint és fekete szemhéjpúdert összekeverek és kész. A szemhéjpúdert meg úgy hogy alapozót meg patikai testápolót szóval hogy nem parfümözött testápolót vagy hidratáló krémet összekeverek. Ennyi. Nagyon jó mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!