Mi a kedvenc körömlakk márkátok? Miket használtok szívesen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 13:42
1/15 anonim válasza:
Nekem a Catrice és az Isadora ^^
3/15 anonim válasza:
Az Oriflame lakkok nagyon tartósak.
Kedvencem az OPI, dehát rohadt drága.
6/15 anonim válasza:
Essence, rengeteg van belőle. A Moyra is nagyon jó, de abból valahogy manapság keveset vásárolok.
7/15 anonim válasza:
Essence-t nem annyira szeretem, mert baromi hamar lepattog. A Catrice istenem. Annyira rászoktam mostanában. Nagyon jól fed, gyorsan szárad, és sok a színválaszték. Vannak akciós darabok, 599, a nem akciós darabok pedig, 749 Ft.
8/15 anonim válasza:
Avon Color Trend. 3 napig bírja, persze két rétegben.
9/15 A kérdező kommentje:
köszi:):)
2012. febr. 25. 20:18
10/15 anonim válasza:
Nekem is az Essence, mert nagyon gyorsan megszárad és sokáig bírja. Meg olcsó is. :D Ha 2 rétegben felkenem, esetleg fedőlakkot is teszek fel, mert matricákat is szoktam használni, több mint egy hétig bírja. Semmi kopás vagy lepattogás nincs rajta nekem. Mindig azért kell újrafesteni, mert alul lenő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!