Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen műköröm alapanyagokat...

Dórea kérdése:

Milyen műköröm alapanyagokat (márka) használtok, és az miért vált be?

Figyelt kérdés
Illetve sztetek milyenek az IBD termékei? (Mert én ahhoz tudok hozzájutni a legkönnyebben.)

2012. febr. 15. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

nem sokat körmöztem , christalnál tanultam de az nem jött be... nagyon sürü nekem a zselé és fel is jött az összes köröm pár nap után.

aztán ismerösöm ajánlotta a young nailst. oké drágább is de nekem tökéletes állagu és egyáltalán nem jött fel a köröm.

IBD-t nem használtam.

2012. febr. 15. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Én pearlt használok. Sok jót hallottam róla, hát kipróbáltam, és nagyon bevált. Szeretem, mert jó minőségűek, és árban is nagyon jók.

Az IBD már egy magasabb kategória, ha megengedheted magadnak, és a vendégeid megfizetnék, akkor használhatod nyugodtan, akik ezt használják nagyon dicsérik.

Eddig mivel dolgoztál?

2012. febr. 15. 22:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig Crystalt használtam, de csak magamnak, ill. szűk körben. Nem vagyok körmös, nyárra tervezem az OKJ-t, mert szeretnék elkezdeni dolgozni. Ezért kezdek informálódni, mert ha már nem csak hobbyból csinálom, fontos a minőség. Viszont Angliában élek, és még nem jöttem rá, hogy tudok CN-t rendelni, viszont IBD-t Ebayen tudok az USA-ból.
2012. febr. 15. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megkérdezheted a különböző cégeket, hogy árulnak-e angliában is, vagy tudnak-e oda szállítani. Egy e-mail az egész, az nem kerül semmibe :)

Azért írtam, hogy az IBD elég drága, legalábbis nálunk, nálatok nem tudom, milyen áron mozognak, de az már egy magasabb kategóriájú anyag, amit itthon nem sok vendég tud és akar megfizetni.

Egyébként én crystalról váltottam pearlre, de nem bántam meg. Jobban szeretem, minőségben ugyanaz, árban viszont nem mindegy.

2012. febr. 16. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet h kipróbálom, nyáron úgyis otthon vagyok. Egyébként az IBD (mint minden) sokkal olcsóbb az USA-ban, 8000 Ft-ért vettem 56 g-at, Magyarországra pedig 7000 Ft szállítással együtt. A többi termék is olcsóbb. Angol cuccokat meg nem nagyon merek egyelőre próbálgatni, itt ugyanaz a minőség biztos h drágább, ha meg úgyis drága, akkor legyen vmi neves márka, amiről legalább már hallottam. Az angolokban amúgysem bízok, nem vmi szakértők a témában, ahogy hallom elég gyér körmöket csinálnak horror áron.
2012. febr. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!