PIERCINGESEK! Sürgősen tanácsra lenne szükségem! Help me?
1 éve van köldök piercingem. Egy tanuló szúrta a pc-met, mellette ott volt az oktató. Azt mondták, betadinnal kenegessem, kb 4 hét alatt helyrejön. Nem is volt probléma az első 2 hónapban. Úgy tűnt minden oké. Ám az utóbbi pár hónapban folyamatosan begennyesedik, van hogy vérzik is. Betadinnal próbálkoztam megint... de úgy néz ki hogy semmi.
Nagy baj van?
*semmit nem hat.
Mivel próbálkozzak?
Szia!! Nekem is ez volt pont! Vagyis majdnem.... 5évig volt a köldökömben, egyszercsak begyulladt, (előtte soha semmi bajom nem volt vele) kivettem,mert nagyon fájt, és 2 óra múlva benőtt! :O
Aztán 1 hónap múlva elmentem újra szúratni, és 3-4 hónapig vérzett, gennyezett, hiába kentem....bár szerintem nem volt jó a szer..aztán egyszer csak elmúlt. Nem tudom miért. Nekem tanácsolták, hogy langyos vízbe tegyek tengeri sót, és azt vattára és rakjam rá..de nagyon jó még rá a svéd csepp is, én mindig azt rakok minden sebemre, ha azt akarom, hogy hamar meggyógyuljon! :)
Gyógyszertárba lehet kapni.
Gyógyulj!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!