Milyen megjegyzéseket várhatok az emberektől ha tragusom lesz?!
(piros kör amit szeretnék, a többi már megvan)
barátnőim azt mondják van már elég lyuk a fülemben, de nekem nagyon tetszik a tragus!. (piros kör)
anyum se engedi, de nem nagyon érdekel, nekem fog fájni!
pl azt h idióta vagyok?
16/l
Miért lennél idióta ?
Ez egy nagyon szép, visszafogott testékszer, szerintem csak dícséreteket kapnál.
Egyre több mindenkinek van, és szerintem ha nem egy nagy hatalmas bizsut teszel bele, meg ilyen fekete rockstílusú izéket akkor szép! Nekem is tetszik. :)
16=L
köszönöm!.
hát.... én még nem láttam ilyet senkinek a fülében, de ki tudja lehet csak figyelmetlen vagyok
hatalmas bizsut biztos nem teszek bele, mert az gusztustalan.... a fekete rock stílusú az jobban néz ki, de az is csak egy bizonyos fokig tetszik
7. az nem fájt annyira, kb fél éve van a fülembe, lövettem, és már aznap tudtam azon a felemen aludni kicsit fájt mikor fograttam de semmi extra :)
köszi, most kicsit megnyugodtam ,hamarosan megcsináltatom,
(de sajnos lesz belőle egy nagy balhé, de megéri)
Szerintem, ha hosszú a hajad, és eltakarja, vagy csak egy visszafogott ékszert fogsz beletenni, akkor nagy ívből tesznek majd rá az emberek. Szóval ne parázz emiatt :) Majd ha 20as tágító lesz az arcodban, akkor ráérsz ezzel a kérdéssel foglalkozni :)
Nekem derékig érő ciklámen hajam van, és max nagyon megnéznek, vagy egy két magát nagyon fasza gyereknek gondoló egyén szól hozzá ötletesnek szánt elböffenésekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!