Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek hány pár fülbevalótok van?

Nektek hány pár fülbevalótok van?

Figyelt kérdés

Miket szerettek jobban lógósakat vagy "belebökőseket"

És bizsut vagy nemesfémet? :D

Tudni szeretném, hogy csak én vagyok.e ilyen nagy fülbevalóbu*zi :D

köszi a válaszokat.

2012. jan. 20. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

kb 10-15, viszont vannak fél párak is mert a bal fülemben 3 a jobb fülemben meg 2 lyuk van és barátnőimnek meg szétosztogattam a másik felét egy-kettőnek (:

inkább a "belebökőseket", vagy bizsu, vagy arany

2012. jan. 21. 08:29
 12/24 anonim ***** válasza:
Elég sok van, főleg a pici ezüstökből. Kevés, amiből 2 van, általában csak 1 db egy fajtából. Az egyik fülemen 3, a másikon 5 lyuk van, a 2 legalsó lyuk kivételével a többiben ezek a beszúrós ezüstök vannak. Az alsó lyukakba vagy közepes ezüst karikát, vagy vmi nagyobb ezüstöt szoktam tenni, de szeretem a bizsukat is. Sajnos nem nagyon bírja a fülem, úgyhogy általában 1-1 napra teszek bele bizsut, aztán pihentetem 1-2 napot. Vannak arany fülbevalóim is, de azokat sosem hordom.
2012. jan. 21. 08:46
 13/24 anonim ***** válasza:
23:08 vok.. tudom .. xD en is gondoltam ijesmire:)):P.
2012. jan. 21. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Én inkább a beleböködőset részesítem előnyben, vagyis csak ilyenem van :D olyan 10-15 pár kb. van ami egyforma, kisebb nagyobb, ilyen gyémántos, a nevem kezdőbetűje, szivecske stb stb. van pár Svarovski a többi inkább bizsu.
2012. jan. 21. 11:34
 15/24 anonim ***** válasza:

húú én imádom a fülbevalókat:) de csak a nagyokat szeretem:D pl: nagy szivecske,nagy szárny,karika,csillag, és ezer más kombináció:)

15db van amit egyátalán nem használok (mert régen tetszett de már nem,vagy ajándékba kaptam és nem tetszik)

és 11db amit rendszeresen használok:)

össz:26db

16L

2012. jan. 21. 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
ja és mind bizsu:d előző voltam
2012. jan. 21. 11:55
 17/24 anonim ***** válasza:
rengeteg, vagy 20 bizsu ami napi használatban van, 10pár ezüst ami szintén használatban van 1 arany néhány extrémebb és egy csomó ami dobozban van, mert jelenleg nem tetszik, de nyáron strandra hordom
2012. jan. 21. 12:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D Akkor megnyugodtam nem én vagyoj az egyetlen aki ilyeneket vesz :D
2012. jan. 21. 12:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát úgy 40-50 körül lehet, kicsik, nagyok is. 2 lyuk van mindkét fülemben, és mindig úgy hordom, hogy 1nagy meg 1kicsi. Van köztük néhány ezüst, de a többi bizsu (elég sok közülük saját készítésű).

20l

2012. jan. 21. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:

kb 40pár (egynek nincs meg a párja:-() Ebből egy teljes kollekció karácsonyi, meg van hallowenes, egyedi készítésűek, mindenfajta méretű formájú és színű, a lógósak a kedvenceim, de van pár ezüst és fehér arany is.

most kaptam egy képkeretet a tárolásukra de egyből megtelt, most vehetek nagyobb keretet:-)

csak 2luk van a fülemben, de majd mindennap más fülbevalót hordok. És igen én is fülbevaló b*zi vagyok:-)

2012. jan. 21. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!