Hány fülbevalótok van? Milyenek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 22:14
1/13 anonim válasza:
bal: 1: fekete gömb apró kövekkel kirakva
jobb:3:alsó-egy ezüst félkör
középső és felső:fehér kő
2/13 A kérdező kommentje:
*Hány pár fülbevalótok van?
2011. aug. 14. 22:19
3/13 anonim válasza:
Úgy, 10-15, de mióta megvan a tágeszem, azóta nem is hordok.
6/13 anonim válasza:
kb 30.
főként kicsik, max. 4 pár lógós, főként ezüstök, de van néhány arany is. 1 karika van.
7/13 anonim válasza:
Kb. 15 pár lógós fülbevalóm van, és 7 pár "bedugós". :D
8/13 anonim válasza:
21 pár lógós és 6 pár bedugós fülbevalóm van, vagyis összesen 27 pár. Kedvenceim az indián stílusú, és a virágos fülbevalók :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link]
12. [link]
13. [link]
14. [link]
15. [link]
16. [link]
17. [link]
18. [link]
19. [link]
20. [link]
21. [link]
22. [link]
23. [link]
24. [link]
25. [link]
26. [link]
27. [link]
28. [link]
Nemtudom, hogy jött ki 28, lehet, az egyiket 2x is belinkeltem :D Ezek az enyéim.
9/13 anonim válasza:
Vagy negyven pár... Hú, régebben mindennap másmilyet vettem fel, meg ezeket a lógósakat részesítettem előnyben, de most már sokkal szívesebben hordok olyat, ami egyszerű, és nem kell naponta lecserélni, mert minden ruhámhoz megy. Alkalomra most is felveszek ilyen lógósakat, de amúgy nem igazán. Most például ilyen grafitszínű gyöngyfülgő van a fülemben. :D
10/13 anonim válasza:
nikkelallergiám van, így nem tudok hordani, de van kb. 6pár bizsu és 2 pár arany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!