Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek hány pár fülbevalótok van?

Nektek hány pár fülbevalótok van?

Figyelt kérdés

Miket szerettek jobban lógósakat vagy "belebökőseket"

És bizsut vagy nemesfémet? :D

Tudni szeretném, hogy csak én vagyok.e ilyen nagy fülbevalóbu*zi :D

köszi a válaszokat.

2012. jan. 20. 22:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
8-10 pár kb.:)
2012. jan. 20. 22:58
 2/24 anonim ***** válasza:

Egy darab orvosi arany fülbevaló ami a fülemben van. :D

18/F

2012. jan. 20. 22:58
 3/24 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok van ... es barmi johet.. altalaba ruhakhoz parositom az ijesmit..szovla johet bizsu is...:D
2012. jan. 20. 23:01
 4/24 A kérdező kommentje:
Mennyi az a nagyon sok? :D Nekem is "Nagyon sok" van 27 db csak. Egyik ismerősömnek 54... Még mindig aláz :(
2012. jan. 20. 23:02
 5/24 Darkkingdom ***** válasza:
3pár fülbevaló egy szemöldök piercing egy nyelvpiercing mind orvosi fém!a tetoválások meg most nemvolt kérdés :D
2012. jan. 20. 23:03
 6/24 anonim ***** válasza:
amm.. nekem kb..25 ha van ... mert van egy csomo aminek a parja nincs emg .. mert sokszor elveszitem foleg a suliba..:)):P az en fulbevaloimmal van tele az is ..:)):)).... regebben tobb volt..csak nem vigyaztam rajuk rendesen
2012. jan. 20. 23:08
 7/24 A kérdező kommentje:
A 27 mellett nekem is van 3 fél pár :D Ha lenne még egy luk az egyik fülemben lehetne hasznosítani :D
2012. jan. 20. 23:49
 8/24 anonim ***** válasza:
kb 30-35 pár. :D én a lógósakat szeretem főleg a tollasakat, meg én is szoktam csinálni..:)
2012. jan. 21. 00:19
 9/24 anonim ***** válasza:

Mivel összesen 7 lyuk van a 2 fülemen, így elég sok fülbevalóm van :-). Lógósakat nem nagyon szeretem, mert beleakad a hajamba. Inkább a bebökősöket, ahogy nevezted, most olyanokat hordok, régebben meg kis karikákat.

Csak ezüstöt. Aranyat nem szeretem. (kaptam ajándékba, de sosem hordom őket).

Kb. 50-60 fülbevalóm lehet? Sosem számoltam.

2012. jan. 21. 00:30
 10/24 anonim ***** válasza:

27 pár fülbevalóm ezenkívül, ebből egy pár orvosi fém, egy pár arany. Ezenkívül van 4 db, aminek nincs meg a párja, ill. egyiknek nem is volt, mert azt vettem, amikor lövettem a fülemet. Mivel összesen 5 lyuk van a fülemben a fél párokat is tudom használni. :D

Korábban az apróbb, szolidabb fülbevalókat preferáltam, nem feltétlenül a bedugósat, de lógósból is csak kisebb, szolidabb jöhetett szóba. Mostanában pedig a feltnőbb darabok tetszenek, épp a héten vettem egyet. Egy tömött kör az alapja, sötétszürke és feketével vannak benne gyönyörűszép nagyobb virágok, amik ezüstös színnel vannak kiemelve. Imádom, nagyon szép.

16/L

2012. jan. 21. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!