Ti hol szoktatok sminkecsetet venni, és mennyibe kerül kb ami otthonra minden napi használatra kell egy nőnek?
Figyelt kérdés
Én találtam 2 oldalt csak az a baj hogy angol nyelven és úgy kell rendelni aztán nem tudom mennyibe kerül a szállítás, ti nem szoktatok ilyen oldalakról rendelni?kb mennyibe kerül a szállítás??2012. jan. 20. 21:32
1/4 anonim válasza:
Van egy magyar webshop, make.up.plaza (pontok nélkül, keress rá, máshogy nem engedi ide leírni, mert reklámnak minősül) Ott lehet kapni jó minőségű ecsetkészletet.
2/4 anonim válasza:
Dm-ből szoktam sminkecsetet venni...
3/4 anonim válasza:
Én vagy a M.A.C-nél, vagy a Bősz Ecsetnél, vagy a MakeUpPlazaról szoktam ecsetet rendelni. Sajnos elég drágák, viszont ha vigyázol rájuk és ápolod őket rendszeresen, akkor nagyon sokáig használhatod őket. Amiket a leggyakrabban használok (nem feltétlen minden nap, de azért ezek nem hiányozhatnak a készletemből): kerek fejű és lapos fejű alapozóecset, egy nagy púderecset, egy ferde végű pirosítóecset, egy ferde tusecset, tömött szemhéjpúder ecset, blending ecset (maszatoló, a szemhéjpúderek szép összemosásához). Ezen kívül nagyon sok ecsetem van még, de ezek azok amik az én átlagos sminkemhez szükségesek. Szép alapot lehet velük készíteni az arcra, a szemre való ecsetekkel pedig szép füstös szem készíthető. Ezeket persze olcsóbban is meg lehet venni, pl. Rossmannban Essence ecsetek, vagy a sajátmárkásaik. De a Douglas-ben és a Müllerben is elérhető áron vannak az ecsetek és azok jobb minőségűek mint a Rossmannosak.
4/4 anonim válasza:
Hát én őszintén megmondom, hogy valami sminkkacatos no name boltban veszek párat néha kb 500 forintért. :D Vagy rossmann, dm.
Mondjuk nem is vagyok valami hatalmas sminkőrült, van egy púderecsetem, ha kell azt használom, meg szemre szoktam ferdén vágott meg olyan kis lapos, kerekített ecsetet használni.
Igazából nekem megfelelnek, a mosást bírja mindegyik, nem hullik a szőre, egyetlen egyszer volt olyan, hogy lejött a nyeléről. Na puff. Visszatettem. :D
Szállítás amúgy függ attól, hogy honnan, meg mekkora is a csomag. :D De általában ha végigcsinálod a lépéseket, kiderül. :D Kb. 10 dollárral számolj szerintem, és nézd meg egyáltalán vállalnak-e ide shippinget, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!