Milyen sminkecsetet ajánlanátok a szemhéj festésére?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem sminkecsetet ajánlani a szememre alsó és felső szemhéjra is, légyszi, ha tudtok számot és márkát is írjatok, illetve, hogy hol vettétek, mennyiért!
Előre is köszi, aki elolvassa és válaszol!
2011. júl. 21. 16:08
1/3 anonim válasza:
essence - Rossmann, DM, 400 Ft körül
2/3 anonim válasza:
Én itt vettem ecseteket, nagyon szeretem mindet:)
3/3 anonim válasza:
Én is a Make Up Plazaban vásárolom az ecseteimet. De mivel hatvannál is többféle ecsete van, ezért bocs, de nem írok árakat, inkább nézd meg. Nagyon jók az ecsetek, kitűnő a minőségük. Elbújhat mellettük a douglas-ban vett drága 1 db ecsetem! A kedvencem egyébként a Coastal Scents 251-es ecset, valami hihetetlen szuper jó minőségű. Egyébként nagyon híres a 22-es készlete is. Baromi olcsó és iszonyú jó a minősége még a tartónak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!