Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használ valaki ki essence...

Használ valaki ki essence sminkecsetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nektek mennyire vált be? lehet az én szemfestékeimmel van baj, de nekem szinte semmit nem vesz fel belőle és csak nagyon halványan látszik a szemhéjamon...Tudnátok esetleg ajánlani valamilyen szemhéjfestéket, amivel lehet használni az ecsetet?vagy valami egyéb ötlet?

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 19. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
én a pufi ecsetből vettem 4-et is mert annyira bejött. nekem van mindenféle szemfestékem , jobbak is átlagosak is, de mindegyiket szépen felveszi. sőt most vettem egy pirosító ecsetet is az is nagyon jó.
2011. aug. 19. 13:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát én ezt használom,és az applikátorhoz képest nagyon-nagyon halványan viszi fel a festéket...

[link]

2011. aug. 19. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
hát talán az lehet nálad a bibi,hogy ez egy smokey ecset..szal füstösít csak:) ..ne akard vele az egész sminket felvinni,mert nem fog menni :D
2011. aug. 19. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:

hmm, pedig ezt egy másik kérdésemhez írták, hogy tökéletes szemfestéshez:S, na de mind1....és tudnál esetleg egy "normális" ecsetet linkelni, amivel rendesen fel lehet vinni a festéket a szemre? légyszi márkát és számot(?, ha van neki, vagy valami kinézetet)meg hogy hol lehet kapni és kb mennyiért...most kezdtem el sminkelni magam (20 éves avgyok) és tök hülye vagyok kb ezekbe a dolgokba...:/

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 19. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem arra a sima applikátor is elég,hogy felvidd a sminket :)

[link]

vagy esetleg egy lapos ecset. de nézz sminkes videókat (dorkasminkel blog pl) azokban minden benne van :)

2011. aug. 20. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
ez az ecset satírozásra való. színfelvitelre a lapos ecsetek alkalmasak :)
2011. aug. 21. 10:20
 7/9 halibel ***** válasza:
bocsi az offért, de ilyen színes sminkecsetet hol lehet kapni? régóta keresem
2011. aug. 21. 14:42
 8/9 A kérdező kommentje:
A rossmannban vettem, 400 ft-ért az essence álványnál.
2011. aug. 21. 15:16
 9/9 halibel ***** válasza:
kösziiii :)
2011. aug. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!