Használ valaki ki essence sminkecsetet?
Sziasztok! Nektek mennyire vált be? lehet az én szemfestékeimmel van baj, de nekem szinte semmit nem vesz fel belőle és csak nagyon halványan látszik a szemhéjamon...Tudnátok esetleg ajánlani valamilyen szemhéjfestéket, amivel lehet használni az ecsetet?vagy valami egyéb ötlet?
Köszi a válaszokat!
Hát én ezt használom,és az applikátorhoz képest nagyon-nagyon halványan viszi fel a festéket...
hmm, pedig ezt egy másik kérdésemhez írták, hogy tökéletes szemfestéshez:S, na de mind1....és tudnál esetleg egy "normális" ecsetet linkelni, amivel rendesen fel lehet vinni a festéket a szemre? légyszi márkát és számot(?, ha van neki, vagy valami kinézetet)meg hogy hol lehet kapni és kb mennyiért...most kezdtem el sminkelni magam (20 éves avgyok) és tök hülye vagyok kb ezekbe a dolgokba...:/
Köszönöm a válaszokat!
szerintem arra a sima applikátor is elég,hogy felvidd a sminket :)
vagy esetleg egy lapos ecset. de nézz sminkes videókat (dorkasminkel blog pl) azokban minden benne van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!