Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy kell használni a sminkecs...

Hogy kell használni a sminkecsetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem valami tippet adni? mert amikor használom akkor kb semmien mértékűpor nem marad az ecseten és a szemhéjamon is csak nagyon nagyon halványan látszik...
2011. aug. 11. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor lehetséges, hogy a por amit használsz rossz minőségű és azért nem marad meg a szemeden. Fogod a kis ecseted és kicsit megsimogatod a festéket vele. Aztán puff a szemre. Ha jó a festéked, akkor így jónak kell lennie.
2011. aug. 11. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
az előzőnek is igaza van de nekem is ugyanez volt és nekem pl az a baj h az ecsetről nem ragad át.viszont ha applikátorral viszem fel akkor tökéletesen élénken látni.úgyhogy szerintem próbáld meg ezt is hátha :)
2011. aug. 11. 23:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, aplikátorral nekem is látszott és szép is volt, csak már eléggé szétment és azért probáltam meg az ecsettel...Esetleg valaki megtudná mondani, hoyg akkor miylen fajta szémhéjpor kell az ecsethez?

2011. aug. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!