Csajok! Hogy vegyem rá az édesanyámat arra hogy engedje kiszuratni az orrom?

Járd a magad útját, ez a te életed, amit akarsz, azért harcolj, tanulj meg kiállni magadért, nem kell mindenhez édesanyád beleegyezése, menj el és csináltasd meg, előtte mond meg neki, hogy engedje, mert te ezt akarod, közöld vele TÉNYKÉNT.
21L

Miért akarjátok hogy elveszítse az anyukája bizalmát? :/ Ne csináltasd meg úgy ha nem engedi, mert nem fogsz tudni a szemébe nézni...
17:28
Milliószor újraszúrattam az orr piercingemet és egyszer se maradt ott a nyoma.

Szerintem sehogy :)
Anyukád helyetted gondol a jövődre- lásd az én példám: pont ennyi idősen mint te nagyon, nagyon szerettem volna, rajtam sem volt semmi mű. Érveltem mindennel, de nemet mondott.
És milyen jól tette (mert amúgy mint kiderült "növőgörcs" volt-ahogy ez lenni szokott ilyen korban és a mai eszemmel nem csináltatnám meg): a külsőd alapján ítélnek meg, sajnos ilyen a világ. A férfiak zöme sem tartja vonzónak. Nem mindenkinek forr be nyom nélkül.
és a jövőm : A főiskola személyes felvételi vizsgáján biztos nem mentem volna át egy pöcökkel az orromban és munkát is nehezen találnék.
Na de ma már tanító néni vagyok (miből lesz a cserebogár).
23/L

Szerintem sem olyan nagy dolog. Elmész, megcsináltatod, amikor hazaérsz pedig egyszerűen és kedvesen megmondod neki,hogy ez csak egy orr-piercing, nem lesz vége a világnak, ne aggódjon :)
Egyébként megcsináltattad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!