Érdemes szerintetek kiszúratni a köldököt még 1 szer miután már egyszer ki volt de roszul lett szurva és van benne egy csomó?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 21:30
1/5 anonim válasza:
szerintem ne szúrassd ki...már amugy sem divat,és tök felesleges..szerintem..de te tudod:D
2/5 anonim válasza:
Nekem is az elsőnél ez volt, begyulladt, ki kellett venni, csomó lett.
A második meg már 4 éve benne van (jó, a terhességem alatt kivettem, de azt leszámítva), és semmi baj nincs azóta.
Szerintem mégegyszer megpróbálhatod.
(A nyelvemet 2x szúrták, mind a 2x ki kellett vennem, tehát azt valszeg nem szúratom újra :-D)
3/5 anonim válasza:
nemkell, hogy az ilyesmi divat legyen, akinek van azt megnézik és szépen mutat egy feszes hason ;) ennyi
4/5 anonim válasza:
Istenem, milyen okosak vagytok... Akárhova szúrsz/szuratsz piercinget, a lyuk mentén egy csomó marad, miután begyógyul, ezt nem kell túlreagálni...
5/5 anonim válasza:
Utolsónak: (Az előtted szóló vagyok)
Bocs, ha rosszul lett kifejezve, és félreérthető volt, nem kellett volna lehurrogni.
Csomó nyílván marad.
De ha a kérdező is úgy járt, ahogy én, akkor:
A piercing mellett egyik oldalt kialakult egy piros, gyulladt csomószerű valami (nekem konkrétan attól, hogy ezüst volt benne, és nem bírta. Következőre már figyeltem erre, így el tudtam kerülni ezt a problémát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!