Édesapám és édesanyámat hogyan győzzem meg h vehessek hajvaslót?
Figyelt kérdés
F/13 nem kell fikázni már eldöntöttem hogy veszek és mindenki azt mondja h non jól áll , még egy ismeretlent is megkérdeztünk akinek nagyon tetszett xĐ a szüleim nem oylan fiatalok késői gyerek voltam mert túlságosan érettek akartak lenni hogy legyen gyerekük ... Apu azt mondta h ő nem tudja mert ő már öreg ő nem ért ehhez ...2010. márc. 24. 20:25
1/3 anonim válasza:
mond meg a szüleidnek,hogy többen mondták,hogy jóláll.meg hogy nagyon szeretnél:D
ha nagyon nem akarják engedni akkor gyűjts rá és vedd meg:D
2/3 anonim válasza:
én is meglehetősen késői gyerek vagyok. hivatkozz arra, hogy gondoljanak bele. ők is voltak fiatalok, akkor is volt olyan ami divatos volt meg ilyesmi. te csak fiatal vagy, nem lökött.
3/3 anonim válasza:
sztem inkább kezdj el spórolni...ez nem annak a hibája h ők öregek, hanem annak, h egy felnőttet igen nehéz arról meggyőzni h egy fiúnak hajvasalóra van szüksége:D
főleg egy apát...hiszen nekik a fiúk az a FIÚK...és nem a langyijuk...ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!