Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hajvaslót használok tényleg...

Ha hajvaslót használok tényleg nagyon tönkre megy a hajam?

Figyelt kérdés

Jó márkájú kerámiás hajvasalóm van de mindig azt mondják,hogy tönkre teszem a hajam!

Félek,sok-vastagszálú hajam van és nem akarom tönkretenni,de vasaló nélkül olyan mint egy szénakazal!

Adjatok vmi ötletet(pakolás,hajvédőcucc) amitől megőrzöm a hajam sűrűségét!

2009. szept. 28. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én amikor kivasalom hagyom kihűlni a hajam ,és utána szilikonos hajvégápolóval bekennem ettől ugyanolyan sima marad és ápol,nagyon jó.
2009. szept. 28. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha éveken át vasalja valaki, akkor akármilyen hővédő ellenére is károsítja a haját a vasalással... Tökmindegy, hogy mit használsz, hosszútávon tönkremegy.
2009. szept. 28. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:

énis vasalom, elötte bekenem hövégövel, még semmi baja nem lett :)

a 17:08-tól szeretném kérdezni hogy milyen szilikonos hajvégápolóval kened a hajad. (márka hol veszed) köszi :D

2009. szept. 28. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nagyon tönkreteszi, és ha nagyon sűrűn vasalod a hajad hiába kensz rá hajápolókat, én a hejedben csak akkor vasalnám amikor nagyon szükséges vagy olyan helyre mész...

Én is régebben mindig vasaltam a hajam és beletörödtem a göndör hajamba... szerintem próbálj meg megbarátkozni vele:) lehet jobban áll mint a vasalt haj:)

2009. szept. 28. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem arra a szilikonos hajvégápolóra gondolt, ami nekem is van. Én rossmanban veszem 900 Ft-ért. Iyen átlátszó kis üvegcsében van és fekete a pumpája. A dobozára rávan írva, hogy szilikonos hajvégápoló.
2009. szept. 28. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tesz jót, az biztos... Ismerek egy lányt, eléggé erőteljesen hullámos volt a haja, ahogy bejött a hajvasaló a divatba, egyből elkezdte használni. Ennek kb.már 4-5 éve, a csaj haja most úgy néz ki, hogy kb. 10 sorban van 1 szál (vagyis rohadtul megritkult a haja, pedig előtte kifejezetten dús volt), és most már hullani is kezdett. Az igaz viszont, hogy szögegyenes a haja (persze vasalással), de annyira, mintha ilyen hajjal született volna. Persze tudom, hogy régebben is volt mivel károsítani a hajat (pl. hajsütővas) és akkor is sokan festették, viszont akkoriban még nem voltak ilyen rosszak a környezeti viszonyok. Vagyis most rengeteg káros környezeti hatás éri a hajunkat 8idióta kánikulák, uv-sugárzás, szmog stb.), ami már önmagában is megterhelő a hajnak, hát még ha rendszeresen vasalják is! Próbáld meg minimálisra csökkenteni (mondjuk heti 1-2 alkalom) a vasalást. Vagy ha rövidebb hajad van, akkor végülis mindegy, úgyis mindig visszavágatod a törött, sérült végeket. Amúgy meg állítólag divatba jön újra a hullámos, göndör haj (mint a Dirty Dancing-ben a csajnak), és ezek a lógó izé no frizurás póthajak is eltűnnek a süllyesztőbe. Szóval kitartás!
2009. szept. 29. 09:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2010. jún. 14. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!