Miért jon le nekem a zselé?
Figyelt kérdés
karacsonyra kaptam kőrőmépito zselét.uv lampat stb.megcsináltam rereszeltem zsirtalanitottam 2 nap mulna egyben lejőtt a kőrmőmről mint a megkeményedett gumi.mi nme jo a zselé?2011. dec. 27. 07:54
1/6 anonim válasza:
Mert nem értesz hozzá? És az sem, aki megvette. De mégjobb, ha te is a lidl-is csomagot kaptad, ami egy az egyben kuka! Jobb lett volna egy utalvány egy műkörmöshöz, vagy egy kis induló tőke a tanfolyamhoz.
2/6 anonim válasza:
Gratulálok az ajándékozónak, meg neked is! Valszeg, egyikőtöket sem az eszetekért szeretnek :D
Tudod, ez egy szakma. Ja, hogy nem tudod. Így jártál.
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen kőszőnőm a válaszokat .igazán hasznosak
2011. dec. 27. 08:24
4/6 anonim válasza:
Igen. Kb pont annyira hasznos, mint analfabétának könyvet venni. Az ajándék szintén pont ennyire volt hasznos :D
5/6 anonim válasza:
Akkor majd én segítek. Attól, hogy ez egy szakma, még meg tudja tanulni más is. Én is kezdőként, otthon csinálgattam, internetes segítséggel. Később végeztem el a tanfolyamot. Hogyan készítetted el pontosan? Milyen fajta zselét használtál? Hogyan készítetted elő a körmeidet?
6/6 kelemenkelo válasza:
szakma?hahahah!!!szakmát iskolában tanulnak több évig nem gyorstalpalo tanfolyamon!sok segitökész himihumi droid nő!nő??? még az sem!mi van nincs kuncsaft mükörmös szakik nagyon ráértek itt osztani az észt!nektek biztos van!!!szerintem görnyedjetek még egy kicsit és ápoljátok más kezét?egyszer ti is megengedhetitek magatoknak!pár körmöt még addig megkell csinálni ha elnem bas....átok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!