Előre megkérnék mindenkit hogy olyan kommentárt ne írjanak hogy nem is értek hozzá minek nekem műköröm,épp azért vagyok itt hogy megtudjam amit nem tudok.
Szóval...100-as boltban kapható tipp műkörmöt vettem olvastam hogy az ilyenek pár napig maradnak csak a körmömön de elég is annyi.Az a kérdésem hogy ha felragasztom a műkörmöt,utána muszáj ráraknom zselét vagy csak elég egybereszelni?
2011. dec. 8. 16:06
1/7 anonim válasza:
hát ha csak a sima tippet teszed fel az elég rondán fog kinézni.meg valóban nem lesz tartós,nekem is volt,hogy már egy órával a felrakás után leesett.
2011. dec. 8. 16:25
2/7 anonim válasza:
Én manikűrös és műkörmös vagyok. Háromféle műköröm van:sablonos,tippes és porcelán. A sablonos zseléből van teljesen. A porcelános pedig teljesen porcelánból. A tippes köröm úgy készül,hogy felragasszuk a tippet,és rá epítünk zselével. Kinézetre nincs különbség a 3 fajta között,vagy nem sok. Azért arra a tippre kíváncsi lennék,valami kínai ócska menet lehet,amit felragasztassz,csúf és még a saját körmödet is tönkreteszi... NE ragaszd fel őket.
2011. dec. 8. 16:32
3/7 anonim válasza:
Azok az olcsó előremintázott műkörmök teljes körömre valók, semmi értelme bevonni őket zselével, és egybe se tudod reszelni a sajátoddal, mivel ugye az egész körmödet befedi. Egyáltalán nem egészséges.
2011. dec. 8. 18:18
4/7 anonim válasza:
Kedves Előző!
Nem tudom, hol végeztél, de szólok, hogy kissé kevered a szezont a fazonnal.
A körömépítés két féle módszert ismer. A tipeset, és az építettet (nem sablonosnak hívjuk). A tipes lehet sima tip (ez kb semeddig nem tartós), lehet tip zselé, és tip porcelán.
Az épített is lehet zselé és porcelán.
A többiben igazad van, totál gáz a 100ft-os boltos felragasztott sz.r. :(
2011. dec. 8. 18:18
5/7 anonim válasza:
Bocsi, nem előző, hanem a 16.32-es válaszadó
2011. dec. 8. 18:19
6/7 A kérdező kommentje:
de ez nem teljes,csak a körmöm háromnegyedét fedi be.
2011. dec. 8. 19:10
7/7 anonim válasza:
Jól van persze,belém kell kötni...Most egy olyan embernek kezdjem magyarázni a műkörömépítést,aki azt kérdezi,hogy a tippre kell-e zselé... Évek óta ezzel foglalkozom,az épített körmöt sablonos körömnek is hívják,mert csakis kizárólag sablonnal tudod megcsinálni. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!