Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tipp műkörmökhöz is muszáj...

A tipp műkörmökhöz is muszáj zselé?

Figyelt kérdés

Előre megkérnék mindenkit hogy olyan kommentárt ne írjanak hogy nem is értek hozzá minek nekem műköröm,épp azért vagyok itt hogy megtudjam amit nem tudok.

Szóval...100-as boltban kapható tipp műkörmöt vettem olvastam hogy az ilyenek pár napig maradnak csak a körmömön de elég is annyi.Az a kérdésem hogy ha felragasztom a műkörmöt,utána muszáj ráraknom zselét vagy csak elég egybereszelni?

2011. dec. 8. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha csak a sima tippet teszed fel az elég rondán fog kinézni.meg valóban nem lesz tartós,nekem is volt,hogy már egy órával a felrakás után leesett.
2011. dec. 8. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Én manikűrös és műkörmös vagyok. Háromféle műköröm van:sablonos,tippes és porcelán. A sablonos zseléből van teljesen. A porcelános pedig teljesen porcelánból. A tippes köröm úgy készül,hogy felragasszuk a tippet,és rá epítünk zselével. Kinézetre nincs különbség a 3 fajta között,vagy nem sok. Azért arra a tippre kíváncsi lennék,valami kínai ócska menet lehet,amit felragasztassz,csúf és még a saját körmödet is tönkreteszi... NE ragaszd fel őket.
2011. dec. 8. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Azok az olcsó előremintázott műkörmök teljes körömre valók, semmi értelme bevonni őket zselével, és egybe se tudod reszelni a sajátoddal, mivel ugye az egész körmödet befedi. Egyáltalán nem egészséges.
2011. dec. 8. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Nem tudom, hol végeztél, de szólok, hogy kissé kevered a szezont a fazonnal.

A körömépítés két féle módszert ismer. A tipeset, és az építettet (nem sablonosnak hívjuk). A tipes lehet sima tip (ez kb semeddig nem tartós), lehet tip zselé, és tip porcelán.

Az épített is lehet zselé és porcelán.

A többiben igazad van, totál gáz a 100ft-os boltos felragasztott sz.r. :(

2011. dec. 8. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem előző, hanem a 16.32-es válaszadó
2011. dec. 8. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
de ez nem teljes,csak a körmöm háromnegyedét fedi be.
2011. dec. 8. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól van persze,belém kell kötni...Most egy olyan embernek kezdjem magyarázni a műkörömépítést,aki azt kérdezi,hogy a tippre kell-e zselé... Évek óta ezzel foglalkozom,az épített körmöt sablonos körömnek is hívják,mert csakis kizárólag sablonnal tudod megcsinálni. Ennyi.
2011. dec. 17. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!